“Να βρούμε το ρυθμό μας”

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες κόντρα  στον ΑΣΕ Δούκα με το εντυπωσιακό 36-18 και στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής των “ασπρόμαυρων”, Νίκος Γεωργιάδης τόνισε πως η ομάδα προσπαθεί να βρει το ρυθμό της και κοιτάζει το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Φίλιππο.

Στην αρχή ο τεχνικός του “Δικεφάλου του Βορρά”, Νίκος Γεωργιάδης, είπε τα εξής:

“Είναι ένας αγώνας που δεν χωράει ιδιαίτερη κριτική. Ο Δούκας ήρθε με ελλείψεις σε μία ημέρα εργάσιμη. Εμείς μετά τον αγώνα του Σαββάτου προσπαθήσαμε να βρούμε το ρυθμό μας. Η ήττα από τον ΔΙΚΕΑ ήταν δύσκολη. Σήμερα πήραν χρόνο συμμετοχής οι περισσότεροι, κάναμε ένα καλό παιχνίδι και θα προετοιμαστούμε τώρα για τον αγώνα με τον Φίλιππο”.

Tους παίκτες του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο τερματοφύλακας, Ηλίας Ζάγκας τόνισε:

“Εγώ θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας του Δούκα  για τη σεζόν που είχαν. Η ομάδα τους απαρτίστηκε από νέους αθλητές, αξιόμαχους και με πολύ μέλλον. Εμείς θέλαμε μία καλή εμφάνιση για ψυχολογικούς κυρίως λόγους, καθώς είχαμε μία δύσκολη εβδομάδα. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και ήρθε αυτή η νίκη ψυχολογίας, ώστε να πάμε σε ένα ντέρμπι με το Φίλιππο μέσα στη Βέροια και να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες μας έχουν μείνει για το καλύτερο”, ήταν τα λόγια του νεαρού τερματοφύλακα.