«Βόμβα» από Σαββίδη για το Κύπελλο

Στο περιθώριο της γιορτής για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε μια είδηση που αλλάζει τα δεδομένα για μια απόφαση που μέχρι σήμερα ξέραμε κι από ενημέρωση από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ πως παραμένει σταθερή από τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με τον Ο.Σ.Φ.Π.

Αναλυτικά: «Έκανα πολλές συζητήσεις. Η θέση μου είναι πάντα σταθερή. Εγώ ο Ιβάν Σαββίδης δε θέλω να παίξει η ομάδα το δεύτερο παιχνίδι Κυπέλλου.

Αλλά σήμερα έκανα συνάντηση με κάποιους ανθρώπους που με είπαν ότι πρέπει να πάει ο ΠΑΟΚ και να παίξει. Εγώ έχω μάθει να ακούω τους ανθρώπους και να κάνω σωστή ανάλυση για κάθε βήμα. Πολύ πιθανόν λοιπόν, και το τονίζω αυτό τώρα που μιλάω, εμείς θα πάμε στο Γ. Καραϊσκάκης με την πρώτη ομάδα για να τους τιμωρήσουμε.

Αυτό θα πω στους παίκτες. Αν θα πάμε, να πάμε με την πρώτη ομάδα. Το συζήτησα με πενήντα ανθρώπους και τις επόμενες μέρες θα αποφασίσουμε. Αλλά εγώ περιμένω με έργα την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Και αυτό δεν έχει να κάνει με το αν θα πάμε ή όχι στον ημιτελικό. Δε θέλουμε βρώμικο ποδόσφαιρο και να έχουν σχέση με εμάς άνθρωποι που δεν είναι εντάξει με τον Νόμο. Υπάρχει και η ηθική. Δεν είναι ηθικό να κάνουν αυτά που κάνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο» δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης και φυσικά αναμένονται αντιδράσεις».