Το παρασκήνιο με Σαλπιγγίδη

Θέμα προέκυψε με την μη πρόσκληση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στην γιορτή για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ. Ήταν μια από τις παραλείψεις και τα λάθη της βραδιάς, που τελικά φάνηκε ότι δεν ήταν και λίγες…

Ήταν μια κακά οργανωμένη εκδήλωση, που έκανε τον κόσμο να βαρεθεί και να αδειάσει η αίθουσα στο πρώτο διάλειμμα, με αποτέλεσμα, όταν έρθει η ώρα, ο Ιβάν Σαββίδης να μιλήσει σε περιορισμένο ακροατήριο, με τις μισές καρέκλες άδειες.

Σε ότι αφορά τον Σαλπιγγίδη, γεγονός είναι ότι η επιτροπή τον… ξέχασε και δεν του έστειλε πρόσκληση.

Όταν διαπιστωθηκε η παράλειψη, υπάλληλος της ΠΑΕ επικοινώνησε με τον πρώην ποδοσφαιριστή του τα μεσάνυχτα της Τρίτης(!) και τον ρώτησε αν τον βρήκε η… κούριερ.

Στην πραγματικότητα, πρόσκληση στον Σαλπιγγίδη δεν είχε σταλεί.

Την Τετάρτη γύρω στις 7μμ, περίπου μία ώρα πριν ξεκινήσει η εκδήλωση, επικοινώνησαν με τον Σαλπιγγίδη από το γραφείο του Ιβάν Σαββίδη, αφού διαπίστωσαν το λάθος, για να τον ενημερώσουν ότι είναι καλεσμένος στην εκδήλωση. Ο Σαλπιγγίδης ήταν αδύνατο να βρίσκεται σε μια ώρα στο Μέγαρο.

Ξέχωρα από το αν για τον Σαλπιγγίδη υπάρχουν συμπάθειες ή αντιπάθειες, η επιτροπή όφειλε να είναι πιο προσεκτική απέναντι σε έναν ποδοσφαιριστή με σχεδόν 350 εμφανίσεις και πάνω από 100 γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ.