Κούγιας: «Η Πάτρα είναι γεμάτη αδ….ες»

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Best», ο Αλέξης Κούγιας εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του περιβάλλοντος της παλιάς Παναχαϊκής, χρησιμοποιώντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς. Παράλληλα επεσήμανε ότι η θητεία του στον σύλλογο της Πάτρας τελειώνει καθώς είναι μικρότερης εμβέλειας του δικού του κύρους, ενώ αναφορικά με την εμπλοκή του στα κοινά του Άρη, ήταν αινιγματικός αναφορικά με το αν θέλει να εμπλακεί τόσο γρήγορα ξανά με το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε: 

«Γεμάτη κατίνες, αδελφές, δουλοπάροικους και λαμόγια που έστηναν ματς ήταν η Πάτρα, στο περιβάλλον της παλιάς Παναχαϊκής. Με τον ερχομό όμως τον δικό μου στην ομάδα όλοι αυτοί εξαφανίστηκαν από την ΠΑΕ και έχασαν την δουλειά τους γι’ αυτό και όλος αυτός ο πόλεμος εναντίον μου. Εδώ καταστράφηκε, χάθηκε μία ολόκληρη τράπεζα στην Πάτρα, η Αχαϊκή Τράπεζα και κανείς τους δεν μίλησε, δεν άνοιξε μύτη σε ολόκληρη την πόλη. Mε την Παναχαϊκή θα ασχοληθούν και θα στεναχωρηθούν τώρα όλοι τους αυτοί; Ας είμαστε σοβαροί».

Για το ότι έμεινε εκτός πλέι οφ ο Παναιγιάλειος: «Η Θεία Δίκη τιμώρησε τον Παναιγιάλειο για την αλητεία και τα αίσχη που έκαναν όλοι τους στον αγώνα με τον Παναχαϊκή στο Αίγιο, αλλά και για την ήττα τους στην έδρα τους από τα Ψαχνά. Βλέπετε τα μεγάλα αφεντικά του ελληνικού ποδοσφαίρου που υπηρετούν αυτοί, η ΕΠΣ Αχαΐας και η ΕΠΟ, δεν ήθελαν πια αυτούς, τον Παναιγιάλειο στα μπαράζ αλλά άλλες ομάδες, όπως ας πούμε τον Φωστήρα που πήρε πέντε δανεικούς από τον Ολυμπιακό τον Γενάρη».

Για το αν τελικά φύγει από την Παναχαϊκή: «Θα φύγω οπωσδήποτε από την Παναχαϊκή. Όχι μαγαζί γωνία αλλά ούτε περίπτερο δεν είναι πια.  Ζητώ 1.000.000 ευρώ, το 1/7 μόνο των χρημάτων που έχω βάλει. Διαφορετικά πάω την ομάδα σε εκκαθάριση και μετά θα γίνει… Θύελλα Πατρών στο Γ’ Τοπικό».

Για τα περί εμπλοκής του στον Άρη: «Είχα πρόταση από τους παλαίμαχους του Άρη. Πήγα είδα τα πράγματα εκεί όμως έχω κουραστεί και ίσως μείνω έξω από το ποδόσφαιρο».