Αποστολίδης: «Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να κατέβει στο Γ. Καραϊσκάκης»

Ο Κούλης Αποστολίδης αποτελεί μία από τις θρυλικές μορφές της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Ο παλαίμαχος άσος και νυν μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Δικεφάλου για τον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, μίλησε στο SDNA και για πρώτη φορά αναφέρθηκε στο τι πήγε… στραβά την ημέρα της εορταστικής εκδήλωσης στο Μέγαρο Μουσικής.

Σε ό,τι αφορά τα λάθη που έγιναν στην εκδήλωση του ΠΑΟΚ, είπε: «Η εκδήλωση είχε ένα τεράστιο πρόβλημα στη διαδικασία εισόδου του κόσμου. Για το λόγο αυτό θα έχουμε την Τρίτη μία συνάντηση με την ολομέλεια της Επιτροπής που συστήθηκε για τον εορτασμό των 9 χρόνων  για να δούμε τα λάθη που έγιναν».

Όσον αφορά τα λάθη που έγιναν, σημείωσε: «Το βασικότερο είχε να κάνει με την μέθοδο εισόδου του κόσμου στην αίθουσα όπου έγινε η εκδήλωση. Όλο το προηγούμενο διάστημα μέχρι και την παραμονή της Τετάρτης, είχαμε συμφωνήσει με την εταιρεία που είχε αναλάβει την εκδήλωση, αλλά και τους υπευθύνους του Μεγάρου τον τρόπο όπου ο κόσμος θα έμπαινε στην αίθουσα.

Τελικά προς έκπληξή μας, την ημέρα της εκδήλωσης, είδαμε πως ακολουθήθηκε μία διαφορετική διαδικασία, η οποία δημιούργησε τα προβλήματα. Επίσης, δεν ήταν πουθενά συμφωνημένο στην εκδήλωση να γίνει διάλειμμα. Δεν ξέρω γιατί και πως έγινε αυτό.

Αν όλα κυλούσαν όπως τα είχαμε συμφωνήσει δεν θα υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα», είπε καταλήγοντας ο κ. Αποστολίδης.

Πάντως, σε ερώτηση για το αν θέλει να αποκαλύψει το τι είχε συμφωνηθεί με την εν λόγω εταιρεία, είπε: «Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Είναι θέματα που τα ψάχνει η ΠΑΕ. Η δική μου πάντως άποψη είναι πως η μεγαλύτερη ευθύνη ανήκει στην εταιρεία που είχε την ευθύνη της εκδήλωσης».

Οσο για την γιορτή του ΠΑΟΚ, σχολίασε: «Αν εξαιρέσουμε το πρόβλημα αυτό που υπήρξε, η γιορτή ήταν καλή. Είχε συγκινήσεις, είχε όλο το ΠΑΟΚτσήδικο στοιχείο, ενώ το θετικό ήταν πως παρόντες ήταν όλοι οι πρώην παράγοντες του συλλόγου».

Σε ό,τι αφορά το θέμα του κυπέλλου, ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου ήταν κατηγορηματικός: «Είμαι ξεκάθαρος πως δεν πρέπει να κατέβει η ομάδα. Ο ΠΑΟΚ δεν θα πρέπει να έχει καμία συμμετοχή στο παιχνίδι αυτό. Θεωρώ πως από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ ήταν ο μπροστάρης για να ξεκινήσει την κάθαρση θα πρέπει να το πάει μέχρι τέλους χωρίς να λογαριάσει τις συνέπειες».

Ο Κούλης Αποστολίδης, στη συνέχεια σχολίασε τη δήλωση του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος δεσμεύτηκε να φέρει τη χαρά και πάλι στην Τούμπα: «Εγώ του εύχομαι ολόψυχα ο Θεός να του δώσει φώτιση και όλα όσα έχει στο μυαλό του να γίνουν πραγματικότητα. Ο κ. Σαββίδης έχει δώσει όλο του το «είναι» για τον ΠΑΟΚ και του αξίζει να γευτεί και να χαρίσει επιτυχίες».

πηγή: sdna.gr