Διώκονται και 23 αστυνομικοί για τα επεισόδια στο Σάλκε – ΠΑΟΚ

Hυπόθεση των επεισοδίων στο παιχνίδι Σάλκε – ΠΑΟΚ, ανάμεσα στην αστυνομία και οπαδούς της Σάλκε, με αρκετές διμοιρίες να εισβάλουν στο πέταλο των φανατικών των γηπεδούχων, όταν αυτοί αρνήθηκαν να κατεβάσουν μια σημαία των Σκοπίων, δεν έχει τελειώσει!

Όπως αποκάλυψε σήμερα το περιοδικό Der Spiegel στην ηλεκτρονική του έκδοση, διενεργείται προανάκριση για τον ρόλο 63 ατόμων, σ΄ αυτά τα επεισόδια.

Απ΄ αυτά τα 63 άτομα, τα 40 είναι οπαδοί της Σάλκε, που κατηγορούνται για διατάραξη κοινής ειρήνης και σωματικές βλάβες, αλλά και 23 αστυνομικοί, που αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της άσκοπης χρήσης βίας, της άσκοπης χρήσης ερεθιστικών ουσιών (προφανώς εννοείται ώς τέτοια, το σπρέι πιπεριού) και πρόκληση σωματικών βλαβών!

Το συμβάν στο συγκεκριμένο παιχνίδι προκάλεσε μεγάλη αναταραχή, η Σάλκε βγήκε στην κόντα, με τον εκπρόσωπό της να δηλώσει ότι «δεν έχουμε καμία απολύτως κατανόηση γι΄ αυτό που έκανε η αστυνομία», με την αστυνομία να δηλώνει ότι θα αποσύρει τις δυνάμεις της από τους αγώνες της Σάλκε…