Δεν βρήκαν άκρη με τον… Παππά!

Στον ΠΑΟΚ το έψαξαν με τον Παππά, αλλά δεν βρήκαν άκρη… Ο ορισμός του από την ΚΕΔ ως επιπρόσθετου βοηθού στον αποψινό ημιτελικό (μοιάζει να) είναι νομότυπος, καθώς οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσο κι αν έψαξαν τους κανονισμούς της ΕΠΟ και της ΚΕΔ δεν βρήκαν κάτι παράτυπο.

Ο Ανδρέας Παππάς είχε διευθύνει τον πρώτο ημιτελικό ΟΦΗ – Παναθηναϊκός, άρα αγώνα της ίδιας αγωνιστικής ημέρας για το θεσμό του κυπέλλου, αλλά βάσει των κανονισμών δεν υπάρχει άρθρο που να απαγορεύει την επιτροπή διαιτησίας να ορίσει εκ νέου έναν διαιτητή που έχει σφυρίξει σε αγώνα της ίδιας αγωνιστικής.

Σε επικοινωνία που είχαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την ΕΠΟ διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει θέμα εγκυρότητας με την συμμετοχή του Παππά στο σημερινό παιχνίδι, άρα παύουν να υπάρχουν σκέψεις για ένσταση πριν από την σέντρα, όπως είχε ειπωθεί τις τελευταίες μέρες.

Το ότι δεν έχει αλλάξει μέχρι τώρα ο Παππάς, παρά τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί, σημαίνει πως η ΕΠΟ δεν φοβάται τίποτα, δεν έχει κάτι να φοβηθεί και γι’ αυτό αφήνει τον Παππά κανονικά μέσα στην εξάδα των διαιτητών του ημιτελικού.