Επεισόδια σε αγώνα της ΕΠΣΜ!

Από σοβαρά επεισόδια στιγματίστηκε ο αγώνας Ατρόμητος Αγ. Αντωνίου-Αγ. Γεώργιος Ν. Κρήνης για την Α’ κατηγορία της ΕΠΣΜ.

Ο Ατρόμητος Αγ. Αντωνίου κατάφερε και πήρε τη νίκη απέναντι στον Αγ. Γεώργιο Ν. Κρήνης με 2-0 και έτσι παρέμεινε στην Α’ κατηγορία.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα pamebala, το παιχνίδι δεν κύλησε σε ποδοσφαιρικά πλαίσια, καθώς είχαμε δεκάλεπτη διακοπή λόγω επεισοδίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου διαπληκτίστικαν οι προπονητές των δύο ομάδων, ενώ ταυτόχρονα στον αγωνιστικό χώρο, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων συνέχισαν τις έντονες λεκτικές, και όχι μόνο, διαμάχες.

Όλα αυτά εκτυλίχτηκαν μπροστά στα μάτια 100 περίπου φιλάθλων που πήγαν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση στο γήπεδο των Νέων Επιβατών.

Η αναμέτρηση είχε τέσσερις αποβολές ποδοσφαιριστών και όλες έγιναν στο 75ο λεπτό. Συγκεκριμένα αποβλήθηκαν από τον Αγ. Γεώργιο οι Ντέμκα και Γευγελίδης και από τον Ατρόμητο οι Φλώρος και Τοπουζλίδης. Για τους διαπληκτισμούς αποβλήθηκαν από τους πάγκους τους ο προπονητής του Αγ. Γεωργίου Νίκος Σαμλίδης και ο εκπρόσωπος του Ατρομήτου Ιωάννης Τουλκερίδης.

Από το 75ο λεπτό είχαμε δεκάλεπτη διακοπή στον αγώνα ενώ ταυτόχρονα στη κερκίδα οι φίλαθλοι των δύο ομάδων μαλώσαν μεταξύ τους.