“Είμαστε στον Άρη και πρέπει να κερδίζουμε”

O παίκτη του Άρη, Λεωνίδας Κυβελίδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθλητικό Μετρόπολις” μίλησε για τη νίκη κόντρα στη Δόξα Δράμας αλλά αναφέρθηκε και στην άνοδο των «κιτρίνων» στη Football League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γκολ που σημείωσε: «Σίγουρα όταν ένα γκολ μπαίνει στην εκπνοή και είναι και νικητήριο νιώθεις πιο χαρούμενος. Παρ’ όλα αυτά και η νίκη αυτή έδωσε τρεις βαθμούς απλά ήταν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι και απέναντι σε μια ομάδα που ήταν ο κακός δαίμονας γι’ αυτό και έχει μεγαλύτερη σημασία».

Για το κίνητρο των παικτών δεδομένου ότι η άνοδος έχει εξασφαλιστεί εδώ και καιρό: «Είμαστε στον Άρη και είτε παίζουμε με τον Παναθηναϊκό, είτε με τη Δόξα Δράμας πρέπει να κερδίζουμε. Αυτή είναι η νοοτροπία του Άρη. Αυτό πρέπει να κάνουμε και στο τελευταίο παιχνίδι προκειμένου να τελειώσει πετυχημένα η χρονιά».

Για το πού αφιερώνει το γκολ: «Στη γυναίκα μου και στο παιδί μου. Με ακολουθούν και με στηρίζουν πολύ όλα αυτά τα χρόνια. Ειδικά η γυναίκα μου που σταμάτησε τη δουλειά της και με ακολουθεί παντού. Ζει αυτό που ζω και με συμπαραστέκεται».

Για τον Άρη της Β’ Εθνικής: «Η Football League δεν έχει καμία σχέση με τη Γ’ Εθνική. Πρέπει να ξεκινήσει άμεσα ο προγραμματισμός, να σχηματιστεί το ρόστερ, να γίνει η προετοιμασία και να δουλέψουμε σκληρά. Αν είμαστε πειθαρχημένοι και με τις προσθήκες που θα γίνουν δεν θα έχουμε πρόβλημα. Αν έχουμε διάθεση δεν θα έχουμε πρόβλημα ούτε και τη νέα σεζόν».

Για το αν επηρεάζονται από τα όσα συμβαίνουν στο θέμα της εκκαθάρισης: «Είμαστε ποδοσφαιριστές και μας ενδιαφέρει κυρίως το αγωνιστικό κομμάτι. Βεβαίως και μας επηρεάζει αυτό. Είμαστε ποδοσφαιριστές και οικογενειάρχες και ενδιαφερόμαστε για τον μέλλον μας. Ο κ. Καρυπίδης μας μίλησε και μας διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα και θα παίξουμε κανονικά».

Για τον κόσμο: «Τον ευχαριστούμε για τη στήριξή του σε μια δύσκολη χρονιά μετά την περσινή που δεν ανέβηκε η ομάδα. Σιγά σιγά με το ρόστερ που θα γίνει θα μας στηρίξει ακόμη περισσότερο γιατί η άνοδος στη Super League δεν έχει καμία σχέση με την άνοδο στη Football League. Θα είναι μεγαλύτερη η δίψα του χρόνου και περισσότερος ο κόσμος στο γήπεδο».