«Που πας ρε καραμήτρο… Κούγια»

Ανακοίνωση εναντίον του Αλέξη Κούγια εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Παναχαϊκής, «Αχαιοί 3», με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα ο ιδιοκτήτης της ομάδας και γνωστός νομικός σε τηλεοπτικό σταθμό της Καλαμάτας. 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Την μια μας αποκαλείς πρεζάκηδες την άλλη λαμόγια, φέρνεις μπράβους και κοπανάνε τον κόσμο, βρίζεις πολιτικούς, δημάρχους, παλαίμαχους….. τώρα μας λες κατίνες, αδερφές και δουλοπάροικους, μάλλον κάπως έτσι πρέπει να είναι, με την μόνη διαφορά πώς όλοι αυτοί που αναφέρεσαι είναι αυτοί που έχεις δίπλα σου για να εξυπηρετείς τους σκοπούς σου.

Ήρθες στην Πάτρα και η ομάδα έκοβε 10.000 εισιτήρια και κατάντησες να είσαι στο γήπεδο εσύ και όλοι οι προαναφερόμενοι. Είσαι εκτός πραγματικότητας όχι μόνο τώρα αλλά από την πρώτη στιγμή που πάτησες το ποδάρι σου στην Πάτρα. Τι νόμιζες πως έχεις να κάνεις, με τούβλα που τρώνε κουτόχορτο; Tι είναι αυτά που λες; H Παναχαϊκή είναι μικρότερη εμβέλειας του δικού σου κύρους; Θα γίνει Θύελλα άμα κάνεις εκκαθάριση; Μωρέ όχι εκτός πραγματικότητας μόνο αλλά και αλλού για αλλού και για άλλο γιαλό είσαι….πως λέμε στην αργκό; Έχεις κάψει φλάντζα; Άκου ετεροδημότη που καταχράστηκες την φιλοξενία μας

1ον Όταν θα μιλάς για την Παναχαϊκή και την Πάτρα θα πλένεις το στόμα σου με ροδόνερο.

2ον Δεν έχεις τα άντερα να διαλύσεις την ομάδα, αν έχεις σε προκαλούμε ….δεν σου ανήκουν τα πρωτεία σε αυτό ….το έχει κάνει πρώτος ο Άρης Λουκόπουλος …και Θύελλα δεν γίναμε. Πέφτουμε και την πρώτη Κυριακή θα έχουμε πάνω από 5.000 κόσμο

3ον Τι έγινε; Πρέπει να τα χώσεις του χρόνου έτσι; Το νέο πρωτάθλημα έχει πάει ήδη κατά Φιλαδέλφεια μεριά και πως θα μας κοροϊδέψεις; Δεν κάνει να λαβαίνεις από πουθενά και πρέπει να χώσεις το χέρι βαθιά στην τσέπη αλλά εκεί έχεις μόνο καβούρια…

4ον Δεν βρίσκεις αγοραστή (και που να τον βρεις αφού όποιος μίλησε μαζί σου τον έχεις βγάλει λαμόγια και απατεώνα ποίος εσύ που κάνεις εκπτώσεις ηθικής……ούτε πολυκατάστημα να ήσουν, «Μινιόν» τα έχει όλα και συμφέρει ……(σου πάει γάντι και το όνομα)δεν βρίσκεις αγοραστή και απειλείς ότι θα διαλύσεις την ομάδα γιατί; Για να σου βρούμε εμείς θύμα να σε ξελασπώσει; Τη φάγαμε την λούμπα στο παρελθόν όταν μας έστειλες στην Τρίπολη δεν την ξανατρώμε…….

5ον Καλά ρε καραμητρο, καλά στην Καλαμάτα οκ εκεί σε παίρνει, αλλά και στον Άρη; που πας ρεεεεε;;; και σιγά μην πας …… για τράβα να δεις πως γίνεται, εκεί δεν είναι ούτε Πάτρα, ούτε Λαμία, ούτε Γιάννενα, και σιγά μην σε δεχτούν….

Κλείνοντας, καλούμε τους πρώτους πολίτες τις πόλης μας δήμαρχο, περιφερειάρχη, όπως επίσης και τους βουλευτές της, αλλά πρωτίστως τις εισαγγελικές αρχές, να μας προστατέψουν από τον ετεροδημότη που βρίζει και σπιλώνει την εικόνα και την ιστορία της ομάδας, της πόλης και του λαού τις……Hδη η εποχή που ζούμε αρχίζει να θυμίζει κάτι από Ιανουάριο του 2011….».