“Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας”

Ο Ηρακλής συνεχίσει το σερί των πετυχημένων αποτελεσμάτων με τον Γκιγιέρμο Όγιος στον πάγκο του, καθώς μετά 6 νίκες και 1 ισοπαλία σε 7 παιχνίδια, ή 19 βαθμούς στους πιθανούς 21, που θα μπορούσε να κατακτήσει. Η αγωνιστική ανάκαμψη είναι γεγονός, αλλά ο Αργεντίνος προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους μετά τη νίκη επί του Γαζώρου.

Aναλυτικά, τα όσα είπε ο Γκιγιέρμο Όγιος :

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με έναν αντίπαλο που είχε ένταση σε όλη την διάρκεια. Θεωρώ ότι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Για τον κόσμο που τον είδε από το γήπεδο αλλά και για όσους το είδαν από την τηλεόραση. Το αποτέλεσμα είναι πολύ σημαντικό. Παρόλα αυτά πρέπει να κοιτάξουμε και τις δυσκολίες που είχαμε σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έδωσαν την ευκαιρία στην αντίπαλη ομάδα να σκοράρει. Παρ’ όλες τις δυσκολίες οι παίκτες είχαν συγκέντρωση και έπαιξαν όσο το δυνατόν καλύτερο. Σεβάστηκαν την ταυτότητα που θέλουμε να δώσουμε στην ομάδα»

 

Για το γεγονός ότι τον χειροκρότησαν οι φίλαθλοι: «Δουλεύω σε μία ιστορική και μεγάλη ομάδα. Μπορεί να περνάμε μία άβολη κατάσταση αλλά όταν βρίσκεις την ευκαιρία να δουλέψεις σε τέτοιες ομάδες αρχίζεις και γνωρίζεις τα συναισθήματα. Ακόμα έχουμε πολύ δρόμο όμως, σε μία κατηγορία όπου οι ομάδες έχουν υψηλούς στόχους. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και δεν προτρέχουμε γιατί ακόμα είμαστε μακριά. Αυτή την στιγμή πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και να μπούμε στα πλέϊ οφ»

Για τα οικονομικά προβλήματα: «Κοιτάμε την δική μας δουλειά. Οι ποδοσφαιριστές αξίζουν πάρα πολλά γιατί στηρίζουν ο ένας τον άλλο στα αποδυτήρια. Προσπαθούμε να δούμε πως μπορούμε να επιλύσουμε τις διάφορες καταστάσεις. Δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Για το παρών είμαστε ενωμένοι. Στους παίκτες αξίζουν τα συγχαρητήρια. Εγώ εστιάζω στον τρόπο που παίζουμε και στο πως δουλεύουμε για να έρθουν αυτά τα αποτελέσματα»

O προπονητής των Σερραίων, Μάκης Κατσαβάκης, είπε :

«Δυστυχώς για εμάς το γκολ  ήρθε την στιγμή που είχαμε βρει ρυθμό. Δεν σταματήσαμε να παλεύουμε και όταν κάναμε την αναγκαστική αλλαγή τα παιδιά συνέχισαν να παλεύουν. Θελήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι αλλά όπως και στο πρώτο παιχνίδι έχουμε παράπονα από την διαιτησία. Μας αρνήθηκαν πέναλτι σε δύο περιπτώσεις. Είπα στα παιδιά να κρατήσουν ψηλά το κεφάλι. Χάσαμε ένα παιχνίδι δεν χάσαμε την αξιοπρέπεια μας».

Πηγή : iraklis1908