“Εμείς ήρθαμε μόνο για τη νίκη”

Ο Στέφανος Αθανασιάδης μιλώντας στην κάμερα του OTE TV τόνισε ότι δεν είναι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, αφού ο ΠΑΟΚ πήγε στο Καραϊσκάκη για τη νίκη, που θα του έδινε μεγάλο προβάδισμα για την ρεβάνς: «Δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Εμείς εδώ ήρθαμε για να πάρουμε τη νίκη. Στο ξεκίνημα δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Στην συνέχεια όλα τα παιδιά προσπαθήσαμε και κρατήσαμε το 2-1. Θα έχουμε τη ρεβάνς στο σπίτι μας και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε την ανατροπή».

Για την φάση της αποβολής του: «Δέχθηκα ένα σπρώξιμο δεν ξέρω από ποιον και μετά είδα να αποβάλλεται ο Στοχ. Δεν ξέρω τι έγινε θα το δω στην τηλεόραση».

Για το γιατί πήρε την μπάλα στο γκολ που πέτυχε: «Πήρα την μπάλα να την γυρίσω γρήγορα γιατί ήμασταν πίσω στο σκορ».

Για το ματς: «Στην αρχή πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να μην κάνεις κανένα λάθος. Εμείς δεν μπήκαμε καλά και δεχθήκαμε δύο γκολ, όμως στην συνέχεια σκοράραμε και καταφέραμε να το κρατήσουμε. Είχαμε κάποιες φάσεις για αντεπίθεση, αλλά παίζοντας με δέκα είχαμε μείνει και από δυνάμεις».

Για το αν εξασφαλίζεται η πρόκριση με το εκτός έδρας γκολ: «Σε καμία περίπτωση δεν εξασφαλίζει την πρόκριση, αλλά όταν είσαι με δέκα τόση ώρα, σίγουρα είσαι ικανοποιημένος από το σκορ αυτό».

Για τη ρεβάνς: «Θα δούμε τον ημιτελικό όταν έρθει αυτή η ώρα».