“Ελπίζω στην Τούμπα να παίξουμε με… 11”

Προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης στη συνέντευξη Τύπου, αλλά έριξε και τις… μπηχτές του για τη διαιτησία στο Καραϊσκάκη, αλλά και για τα όσα ελπίζει να μην συμβούν και στην Τούμπα:

«Πρέπει να πω ότι ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα που έφτασε στο σημείο να πλησιάσει στον αποκλεισμό της Μάντσεστερ, αδίκως αποκλείστηκε, οπότε σεβασμός στον Ολυμπιακό», είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και συνέχισε για το παιχνίδι: «Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά, πέτυχε δύο όμορφα γκολ ο Ολυμπιακός. Αρχίσαμε να πατάμε καλύτερα από το 25 και μετά, στην πρώτη μας ουσιαστική ευκαιρία κάναμε το γκολ. Μετά δεν μας δόθηκε η δυνατότητα να παίξουμε ποδόσφαιρο με 10 εναντίον 10 ή 11-11. Παίξαμε με παίκτη λιγότερο και στο πρώτο και σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, δεν μπορέσαμε να βρούμε τον ρυθμό που θα θέλαμε. Δεν μας εκφράζει η ήττα, δεν είναι καλό αποτέλεσμα για μας. Θέλουμε να περάσουμε στον τελικό και θα το προσπαθήσουμε στο δεύτερο παιχνίδι».

Στη συνέχεια τόνισε: «Πριν το παιχνίδι ήθελα να κάνω μία δήλωση, μου είπαν από την ομάδα να μην το κάνω και δείξω μεμψιμοιρία, αλλά θα το πω τώρα… Μία νίκη είναι πάντα μία νίκη, οπότε ο Ολυμπιακός έχει ένα προβάδισμα. Ελπίζω στο δεύτερο παιχνίδι και οι δύο ομάδες να τελειώσουν τον αγώνα με 11 παίκτες, να μην δώσει πέναλτι σε καμία ομάδα και να κερδίσει ο καλύτερος. Αναγκαστήκαμε να παίξουμε άμυνα. Τα παιδιά έκαναν ότι μπορούσαν, αλλά δεν αρμόζει στον ΠΑΟΚ αυτή η εικόνα, να παίζει στο μισό γήπεδο. Για αυτό θα ήθελα να δω ένα παιχνίδι με 11 παίκτες και τις δύο ομάδες. Γιατί και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να κάνουν ευκαιρίες και εμείς είχαμε αρχίσει να βρίσουμε ρυθμό. Γενικά κρατήσαμε την ψυχραιμία μας μέχρι το τέλος ακόμη και χωρίς το αριθμητικό μειονέκτημα».

Για την αποβολή του Στοχ: «Όταν κάνει ένα λάθος ένας παίκτης μας, πρέπει να τιμωρείται, αλλά το ίδιο πρέπει να γίνεται και με την αντίπαλη ομάδα»

Για το κακό ξεκίνημα: «Δεν είχαμε την συγκέντρωση που έπρεπε από το ξεκίνημα του αγώνα. Τα παιδιά το ήξεραν, εμείς το είπαμε, παίζει και η αντίπαλη ομάδα που είναι πολύ καλή σε αυτό».

Για την κίνηση του Αθανασιάδη να πάρει την μπάλα μετά το γκολ που πέτυχε: «Συμφωνώ ότι οι παίκτες πρέπει να προσέχουν την συμπεριφορά τους, αλλά ο Αθανασιάδης δεν έκανε τίποτα. Πήρε την μπάλα και πήγε στο κέντρο, δεν ξέρω γιατί το έκανε, αλλά δεν ήταν κάτι παράνομο και δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να τιμωρηθεί για αυτό».