By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: “Θα τα δώσουμε όλα με τον ΠΑΟΚ”
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Θα τα δώσουμε όλα με τον ΠΑΟΚ”

Τhessports
Last updated: 14/05/2016 16:59
Τhessports
Share
SHARE

O  Μεχντί Αμπέντ μίλησε στην κάμερα της NOVA για το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον  Πανιώνιο αλλά και για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ματς με τον Πανιώνιο: «Πρόκειται για μία ομάδα συμπαγής και πολύ αμυντικογενής και γι΄ αυτό δεν μπορείς εύκολα να βρεις χώρους για να ανοίξεις την άμυνά της. Κρατάμε λοιπόν πως όχι μόνο δεν ηττηθήκαμε, αλλά φύγαμε και με τον έναν βαθμό».

Για το αν έχει μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός λόγω της ισοπαλίας στη Νέα Σμύρνη: «Όλη αυτή η κατάσταση σπρώχνει την ομάδα προκειμένου να τα δώσει όλα με τον ΠΑΟΚ. Βέβαια, δεν πρέπει μόνο να βλέπουμε αυτό το παιχνίδι ή το τι κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας, η νίκη σε όλα τα παιχνίδια». Το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός την πρώτη του μεγάλη νίκη μέσα στη σεζόν: «Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε πιο συγκεκριμένες τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν. Πάνω απ΄ όλα πρέπει να βελτιώσουμε το θέμα με τις τελικές μας προσπάθειες και αυτό το είδαμε και στα τελευταία ματς. Με βάση αυτό, θα καταφέρουμε να φτάσουμε σε νίκες. Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε, αλλά αν διορθώσουμε αυτά θα φτάσουμε και στις νίκες».

Για το αν έχουν στο μυαλό τους να κάνουν δώρο τη νίκη στον κόσμο, καθώς θα είναι και πάλι ανοιχτή η Θύρα 13: «Είμαστε χαρούμενοι γι΄ αυτό, που επιστρέφουν οι οπαδοί της Θύρας 13. Η βοήθειά τους είναι σημαντική, τους χρειαζόμαστε και οπωσδήποτε πρέπει να τους ανταμείψουμε. Θα κάνουμε το παν για να τα πάμε όσο καλύτερα γίνεται».

Για τον υποβιβασμό της πρώην του ομάδας, Νιουκάστλ: «Νομίζω πως ήταν μια δύσκολη σεζόν για την Νιουκαστλ. Είναι κρίμα, όμως σήμερα είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού και σκέφτομαι μόνο τον Παναθηναϊκό. Μακάρι να καταφέρει να επιστρέψει».

Σχετικά άρθρα

Μπλέκουν τον Ηρακλή για το… μπαμ με Ινσίνιε!
Άρης: Κορυφαίος ο… φευγάτος Αθανασιάδης
Ήττα της Ελλάδας από την Ιταλία
Στα «ραντάρ» του Ηρακλή ο Σάριτς
Το αποχαιρετιστήριο «γράμμα» του Μάτος στη Βάσκο
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article To γύρισαν στο handball (vid)
Next Article «Δε χρειαζόμαστε υπενθυμίσεις»

Τελευταία νέα

Στο «ραντάρ» του Άρη ο ΜακΚίσικ!
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
7 June, 2026
Ρεάλ: Παράσταση νίκης για τον Πέρεθ!
ΔΙΕΘΝΗ
7 June, 2026
Άρης: Άνοιξε ο δρόμος για Μοκόκα
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
7 June, 2026
Έκανε… άνω κάτω τη Λίβερπουλ ο Λόβρεν!
Featured ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
7 June, 2026
Follow US