Αγωνία για την απόφαση Μαρινάκη!

Ας ξεκινήσουμε την ημέρα με την… είδηση – βόμβα! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοινώνει στην διάρκεια της Πέμπτης (3/4) την απόφαση του για το αν θα κατέβει ή όχι ως υποψήφιος Δήμαρχος στον Πειραιά.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ζύγισε τα θετικά και τα αρνητικά της συγκεκριμένης πρότασης που δέχτηκε προ ολίγων ημερών και πήρε την απόφαση του την οποία και προτίθεται να κάνει γνωστή στην διάρκεια της Πέμπτης.

Οπως μεταφέρεται από τους “ερυθρόλευκους κύκλους” ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός “εκτός από την Εκκλησία της πόλης, η οποία βλέπει με καλό μάτι την περίπτωση του Βαγγέλη Μαρινάκη, υπέρ της υποψηφιότητας του είναι και αρκετοί εφοπλιστές”!

Το καλύτερο είναι η διαρροή για τον “υπεροκομματικό” Μαρινάκη! καθώς όπως τόνιζαν, αυτοί οι περίφημοι “κύκλοι του προέδρου”,τις προηγούμενες μέρες:

‘”Αν ο Πρόεδρος κατέβει στις εκλογές θα είναι υπερκομματικός. Φυσικά έχει μεγάλο φόρτο εργασίας, έχει και τον Ολυμπιακό, οπότε είναι ένα μεγάλο ζήτημα αυτό της εύρεσης χρόνου. Αλλά στον πρόεδρο αρέσουν οι ανατροπές”.

Ε, πως να μην του αρέσουν οι ανατροπές…