Θεσσαλονίκη, αντί για Πόλη

Ο Μπίμπρας Νάτχο είναι στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον ατζέντη του (για την ακρίβεια, έναν από το γραφείο που τον εκπροσωπεί) και συμφώνησε προφορικά με τους Τσιστιακόφ και Βρύζα, για να συνεχίσει την καριέρα στον ΠΑΟΚ. Πλέον, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο δικηγόρος τους, προκειμένου όσα συζήτησαν προφορικά, να αποτυπωθούν στο χαρτί, κι αν δεν αλλάξει κάτι, να πέσουν και οι υπογραφές.

Το ότι σήμερα ο Νάτχο, θα αποφάσιζε που θα συνεχίσει την καριέρα του, το προαναγγείλει ο μάνατζέρ του, μιλώντας σε ενημερωτική ιστοσελίδα στο Ταταρστάν, πρωτεύουσα του οποίου είναι το Καζάν.

“Είχαμε συμφωνήσει σε όλα με ομάδα της Serie A, αλλά την τελευταία στιγμή αποφάσισε να πάρει έναν γνωστό και πιο έμπειρο παίκτη (σ.σ. Μίλαν και Εσιέν). Αφιερώσαμε πολύ χρόνο σ΄ αυτή την περίπτωση κι έτσι καθυστερήσαμε. Ο Νάτχο είναι ακόμη ελεύθερος και νομίζω πως την Τρίτη θα αποφασίσουμε τελικά για το μέλλον και για την νέα ομάδα του. Σίγουρα θα παίξει σε μια μεγάλη ομάδα. Είχαμε συζητήσεις και με τη Γαλατασαράι, υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά έχει πρόβλημα με τις θέσεις ξένων και έπρεπε πρώτα να διώξει έναν παίκτη για να πάρει τον Νάτχο” είπε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος του Ισραηλινού, Λεονίτ Ιστράτι.