Πουλίδο: «Εγώ συνεχίζω…»

Χωρίς απρόοπτα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Στα θετικά για τον Γιώργο Φοιρό είναι και το ότι μπήκε σε κανονικούς ο Τσιάρας (αποχώρησε χθες για προληπτικούς λόγους) και λογικά θα είναι στην αποστολή. Αντίθετα για μία ακόμη ημέρα έμεινε εκτός ο Οικονομόπουλος, του οποίου το πρόβλημα στην μέση είναι σοβαρό και χρειάζεται ξεκούραση.

Απόντες ήταν οι δύο Ισπανοί, Αγκάνθο και Πουλίδο με τον τελευταίο να δημοσιοποιεί γραπτή δήλωσή του, σύμφωνα με την οποία δεν προτίθεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Πιο αναλυτικά:

«Με αφορμή τα όσα γράφτηκαν για μένα σε μερίδα του Τύπου, θέλω να δηλώσω ότι δεν σκοπεύω να τερματίσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα εξαιτίας ενός τραυματισμού στον μηνίσκο. Βρίσκομαι ήδη σε φάση αποθεραπείας, ώστε σε ένα μήνα να είμαι έτοιμος να αγωνιστώ.

Επίσης, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι εγώ θα αποφασίσω πότε θα σταματήσω το ποδόσφαιρο και όχι κάποιος δημοσιογράφος. Τα όσα γράφτηκαν δεν μου προκαλούν πάντως έκπληξη, αφού δεν ήταν η πρώτη φορά που κάποιος γράφει ψέματα για μένα, αυτήν τη χρονιά. Εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Αρη για το ενδιαφέρον και την υποστήριξή τους σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και ιδιαίτερα μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκα.

Δεν ξέρω τι θα συμβεί με τον Αρη, αλλά να ξέρετε ότι θα είμαι πάντα ένας από σας.

Ρουμπέν Πουλίδο».