By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Προς επιστροφή ο Βίτορ
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προς επιστροφή ο Βίτορ

Τhessports
Last updated: 18/05/2016 21:08
Τhessports
Share
SHARE

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, μετά το ρεπό της Τρίτης, με τον Βλάνταν Ίβιτς να βλέπει πως ενόψει Πανιωνίου πιθανότατα θα έχει στην διάθεσή του τον Μιγκέλ Βίτορ.

Όσο για τον Ζάιρο, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν διάταση στον τένοντα του δικεφάλου και πλέον και επίσημα χάνει τα υπόλοιπα ματς των πλέι οφ.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η αλλαγή του προγράμματος έδωσε στον Βλάνταν Ίβιτς την ευκαιρία να ξεκουράσει τους παίκτες του πριν τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της σεζόν.

Την Τρίτη (17.05) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είχαν τον τελευταίο τους ρεπό και από σήμερα Τετάρτη (18.05) επέστρεψαν για το τελευταίο και σημαντικότερο κομμάτι της σεζόν.

Σε αυτό δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει ο Ζάιρο, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε πως ο Βραζιλιάνος γλίτωσε μεν τα χειρότερα στην πτώση του στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο υπέστη διάταση στον τένοντα του δικεφάλου και δεν προλαβαίνει να τεθεί στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς για τα υπόλοιπα ματς.

Αντιθέτως, ο Μιγκέλ Βίτορ ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και στην προπόνηση της Πέμπτης (19.05) που θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, αφού του γίνει επανέλεγχος, θα δοκιμάσει να γυμναστεί κανονικά.  Η προπόνηση της Τετάρτης (18.05) περιείχε ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας, position games και κομμάτια τακτικής.

Σχετικά άρθρα

Εξάρα Ατρόμητου στον Πανσερραϊκό με σούπερ Τσούμπερ
Γρηγορίου: «Ίδια εστίαση, υψηλότεροι στόχοι!»
Λεωφόρος… τέλος για Παναθηναϊκό, αλλά όχι για την Κηφισιά!
«Χαμηλώνουν» το θέμα Λουτσέσκου στην Τουρκία: «Όλα είναι φήμες»
Καντεβέρε: «Τα δύο γκολ αφιερωμένα στον κόσμο του Άρη»
TAGGED:ΒίτορΖαίροΠΑΟΚΠροπόνηση
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Αυτοκτόνησε ο Άρης!
Next Article Οι ενδεκάδες του τελικού!

Τελευταία νέα

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Τα δύο νέα πρόσωπα του Δ.Σ.
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
21 May, 2026
Πρόστιμο στην ΚΑΕ Άρης
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
21 May, 2026
Άρης: Πρόβλημα με Αντετοκούνμπο
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
21 May, 2026
Ζίβκοβιτς: «Σηκώνουμε το κεφάλι, πάμε πιο δυνατά από ποτέ!»
Featured ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
21 May, 2026
Follow US