Μιγκέλ Βίτορ… παρών!

Στην διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με τον Πανιώνιο τέθηκε ο Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά, ενώ και οι εξετάσεις του ήταν… καθαρές.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Την Δευτέρα (23.05) στην Νέα Σμύρνη ξεκινάει το τελευταίο σπριντ της ομάδας για την φετινή σεζόν. Οκτώ μέρες, τέσσερα παιχνίδια με το αγωνιστικό τμήμα να προσπαθεί να προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται την ομάδα για τις κρίσιμες αναμετρήσεις.

Το πρόγραμμα της προπόνησης της Παρασκευής (20.05) στην Νέα Μεσημβρία περιελάμβανε δουλειά σε διάφορους τομείς. Αρχικά οι παίκτες εκτέλεσαν ασκήσεις συναρμογής και τεχνικής, ενώ στην συνέχεια οι παίκτες δούλεψαν στην αμυντική τακτική με ζώνες. Το τελευταίο κομμάτι ήταν αφιερωμένο σε δίτερμα εννιά εναντίον εννιά με συγκεκριμένο τακτικό προσανατολισμό.

Ο Μιγκέλ Βίτορ, προπονήθηκε κανονικά, καθώς οι εξετάσεις του έδειξαν πως έχει σχεδόν ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, έτσι εκτός απροόπτου θα βρίσκεται στην διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς για το παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στον Πανιώνιο.

Το Σάββατο η ομάδα θα προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας, στις 18:00.