Παπαϊωάννου: «Έβαλαν σε γυάλα τον Παπαθανασάκη»

Ο Λάκης Παπαϊωάννου μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis 95,5 σχολίασε την πολύ δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στον Ηρακλή, τονίζοντας, ότι κάποιοι είχαν βάλει σε γυάλα τον Παπαθανασάκη και πως οι επιλογές των ατόμων που βρίσκονται δίπλα του βαραίνουν τον ισχυρό άνδρα του «Γηραιού».

Αναλυτικά:

«Θυμάστε που είχα κάνει παλιότερα μια τηλεφωνική παρέμβαση και ο Μάκης Σεντελίδης μας έκλεισε το τηλέφωνο. Τότε περιέγραψα την κατάσταση και προϊδέασα τον κόσμο την εποχή που όλα φαινόντουσαν καλά. Δεν είχα τίποτα προσωπικό με τον Σεντελίδη, απλά έλεγα ότι γινόταν κάτι εις βάρος του Ηρακλή. Είχα μια κόντρα για τον Ηρακλή. Κάποιοι είχαν βάλει σε γυάλα τον Παπαθανασάκη. Η αυλή του.

Ο πρώτος που ήταν δίπλα του ήταν ο Μάκης Σεντελίδης. Δεν τον άφηνε να δει τους βετεράνους, τους παλιούς παράγοντες, κανέναν. Τον είχε μέσα εκεί και τον βόλευε κι αυτόν. Πήγαν να συζητήσουν με κάποιον άλλον; Πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Αν ήμουν εγώ δίπλα στον Παπαθανασάκη θα τον έκανα 500 επαφές. Όταν ο Ηρακλής πέρασε αυτά που πέρασε κάποιοι δεν υπήρχαν καν. Και μόλις έγινε η διάδοχη κατάσταση έβγαιναν φωτογραφίες με τον πρόεδρο. Εμένα δεν μου αρέσουν αυτά και δεν μου άρεσαν ποτέ.

Οι επιλογές των ατόμων που ήταν δίπλα του βαρύνουν τον Παπαθανασάκη. Έπρεπε να ανοιχθεί, να βγει προς τα έξω. Μακάρι να υπάρξει γρήγορα διάδοχη κατάσταση για να σχεδιαστεί η ομάδα για τη νέα χρονιά. Ο κόσμος πρέπει να είναι σε εγρήγορση.

Όταν είχε έρθει στον Ηρακλή ο αείμνηστος Θόδωρος Παπαδόπουλος, που τον έφερα εγώ, δεν πήρα πόστο. Με είδατε σε καμιά φωτογραφία; Πήγα δύο φορές στα γραφεία μόνο. Άλλοι μόλις δουν κάτι πάνε να απομυζήσουν. Όταν δεν έχει τίποτα είναι όλοι εξαφανισμένοι. Γιατί δεν βγαίνει ο Σεντελίδης να μιλήσει; Περιμένω όπως και όλος ο κόσμος να μιλήσει. Τι του έλεγε; Τι έκανε;

Αν γίνει μια καλή διάδοχη κατάσταση θα είμαι δίπλα στον Ηρακλή. Αυτός που έρχεται στον Ηρακλή πρέπει να περνά από ιερά εξέταση και να είναι αδαμάντινος και πεντακάθαρος σε όλη του την καριέρα».