Πρόστιμα και… Μποροβήλος

Η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε τις ποινές για τις ομάδες που είχαν κληθεί σε απολογία στο πλαίσιο της 31ης και 32ης αγωνιστικής, μεταξύ των οποίων και η απαγόρευση εισόδου για 7 μέρες στους αγωνιστικούς χώρους στον Δημήτρη Μποροβήλο του Αστέρα Τρίπολης. Αναλυτικά οι αποφάσεις της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής:

32η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Λεβαδειακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή πεντακοσίων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Παναιτωλικός, Ν.Μπαρμπακη (φροντιστή): Για τη συμπεριφορά του φροντιστή κ. Ν.Μπαρμπάκη: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναιτωλικός την χρηματική ποινή των πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ.Ν.Μπαρμπάκη την ποινή α) της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για επτά (7) ημέρες και β) τη χρηματική ποινή των χιλίων ευρώ.

31η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Δ.Μποροβήλο (υπεύθυνο Διοργάνωσης): Για τη συμπεριφορά του υπεύθυνου διοργάνωσης κ.Δ.Μποροβήλου: επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ χρηματική ποινή πεντακοσίων ευρώ.Επίσης επιβάλλει στον κ. Δ.Μποροβήλο ποινή α) απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για επτά (7) ημέρες και β) χρηματική ποινή πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορά την 30η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, Χ.Μιχαηλίδη (Διερμηνέα): Για τη συμπεριφορά του κ. Χ.Μιχαηλίδη: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναιτωλικός την χρηματική ποινή των πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ.Χ. Μιχαηλιδη την ποινή α) της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για επτά (7) ημέρες και β) τη χρηματική ποινή των χιλίων ευρώ.