Οι βίλες των… οργίων

Η Εθνική μας ομάδα το καλοκαίρι στο Μουντιάλ θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ακτή Ελεφαντοστού, την Κολομβία και την Ιαπωνία, αλλά οι Αφρικανοί μάλλον ήθελαν να το… γλεντήσουν, πριν το φιλικό με το Βέλγιο στις αρχές Μαρτίου. Σύμφωνα με την εφημερίδα της χώρας “Abidjan sports”, αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές επέλεξαν να φέρουν στα σπίτια τους πόρνες, αντί να βρίσκονται στο ξενοδοχείο της αποστολής!

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: “Οι ποδοσφαιριστές πέρασαν την νύχτα της 3ης Μαρτίου, χωρίς να κοιμηθούν στο ξενοδοχείο των Βρυξελλών, καθώς διάφοροι από αυτούς έφεραν στα διαμερίσματά τους, πόρνες”.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα από την Ακτή Ελεφαντοστού , είναι μια συνηθισμένη πρακτική για τους ποδοσφαιριστές όταν συγκεντρώνονται για φιλικές αναμετρήσεις: “Ήδη από τον Αύγουστο του 2013, στη Νέα Υόρκη επισκέφτηκαν τα δωμάτια των ποδοσφαιριστών πόρνες, παραμονές της φιλικής ήττα από το Μεξικό με 4-1. Οι συναντήσεις και τα πρόστιμα δεν κάνουν τίποτα καθώς η κατάσταση συνεχίζεται. Φαίνεται ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σαμπρί Λαμουσί δεν μπορεί να επιβληθεί στην ομάδα. H Εθνική έχει μετατραπεί σε ένα μπουρδ…”

Η επίσημη απάντηση από τη ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ακτής Ελεφαντοστού ήρθε μετά την αποκάλυψη του δημοσιεύματος διαψεύδοντας το ουσιαστικά:”Στις Βρυξέλλες μείναμε σε μια πολυτελή συνοικία, κοντά στις εγκαταστάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε μια ζώνη ασφάλειας που απαγορεύονται τέτοιες πρακτικές”