“Δεν φεύγω από την Ρεάλ”

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring a goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Real Sociedad at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Dec. 30, 2015. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)

O Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε στην ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» και ξεκαθάρισε τις φήμες που υπάρχουν για πιθανή μεταγραφή του από την Ρεάλ σε άλλη ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν φεύγω, Θα είμαι εδώ για άλλα 15 χρόνια το λγότερο. Θα πάω 41 χρόνων και θα είμαι ακόμα εδώ (γέλια). Θα δούμε αν θα ανανεώσω στο τέλος της σεζόν. Θέλω να μείνω εδώ. Υπήρξαν καλές στιγμές, υπήρξαν και άσχημες. Πριν από τέσσερα χρόνια δεν ήμουν ευτυχισμένος, σήμερα είμαι. Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα αοπό τη Ρεάλ. Ας με ξεχάσουν οι υπόλοιπες, η Παρί, η Μάντσεστερ Σίτι…» ήταν τα πρώτα λόγια του Ρονάλντο.

Στη συνέχεια μίλησε για τον Ζινεντίν Ζιντάν, αλλά και για τον Ράφα Μπενίτεθ λέγοντας: «Υπάρχουν πράγματα που κάποιοι προπονητές δεν καταλαβαίνουν. Ο Μπενίτεθ πίστευε ότι χρειαζόταν να μοιυ υποδείξει ακόμα και τα βασικά. Ο Ζιντάν είναι έξυπνος. Είναι ένας θετικός άνθρωπος και τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Μακάρι να μείνει για πολλά χρόνια. Δεν έχει εμπειρία, αλλά έχει ήδη βρει τον δρόμο του»