«Δικαιωμένος για τον Άρη»

Ο Πασχάλης Βουτσιάς, μίλησε μετά το τέλος της σημερινής φιλικής αναμέτρησης με την Καβάλα, κάνοντας το δικό του «ταμείο» για τη φετινή σεζόν.

«Ήταν μια χρονιά πετυχημένη για την ομάδα και δεν υπήρχε αμφιβολία ότι ο Άρης θα πετύχαινε τον στόχο του. Όλα λειτούργησαν τέλεια και πιστεύω πως η μετάβαση της ομάδας από την Γ΄ στην Β΄ θα γίνει ομαλά, χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Είμαστε αισιόδοξοι και από εκεί και πέρα ο Άρης  ετοιμάζεται για την γρήγορη επιστροφή του στην Α΄ Εθνική. Ήδη οι άνθρωποι της ομάδας προετοιμάζονται για την επόμενη χρονιά κι εμείς από την πλευρά μας θα ξεκουραστούμε, θα πάρουμε τι απαραίτητες ανάσες και αν μας βρει εδώ ο καινούργιος χρόνος να μπορέσουμε ν’ ανταποκριθούμε στο 100% στις απαιτήσεις της ομάδας». Τόνισε αρχικά ο Έλληνας μπακ.

Αν αισθάνεται δικαιωμένος από την επιλογή του να έρθει στον Άρη: «Φυσικά, από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από τον Άρη  δεν σκεφτόμουν τίποτα άλλο. Αισθάνομαι δικαιωμένος από την επιλογή μου. Ευχαριστιέμαι το κάθε λεπτό που βρίσκομαι στην ομάδα».

Αν τους έχει μιλήσει ο κόουτς για την επόμενη σεζόν: «Όχι δεν μας έχει μιλήσει. Περιμένουν όλοι την γενική συνέλευση της Δευτέρας, εκεί όπου θ’ ανοίξουν τα χαρτιά για να δούμε το τι μέλει γενέσθαι».

Αν τους απασχολεί όλο αυτός ο ντόρος που γίνεται σχετικά με το αν θα μπορέσει η ομάδα να παίξει στην Φούτμπολ Λιγκ: «Σίγουρα υπάρχει μια μικρή ανησυχία, αλλά ο πρόεδρος και οι άνθρωποι της ομάδας μας έχουν διαβεβαιώσει ότι η ομάδα θ’ ανέβει κανονικά στην Φούτμπολ Λιγκ, οπότε κι εμείς δεν έχουμε λόγο να τους αμφισβητήσουμε».

Πηγή: pressaris.gr