ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Φεύγει ο Μακ! Τί είπε για την μεταγραφή του!

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Ρόμπερτ Μακ σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της Τούμπας. Αποκάλυψε πως δεν του δόθηκε άδεια από την ΠΟ Σλοβακίας και ότι μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ φεύγει, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν αυτά που είπε για το ενδεχόμενο μεταγραφής του σε άλλη ομάδα.

Για το αν θα φύγει μετά την ΑΕΚ: «Ναι. Είναι οριστικό. Θα παίξω την Κυριακή και μετά θα φύγω. Δεν υπήρξε άδεια από την ομοσπονδία. Θα παίξω με την ΑΕΚ και την επόμενη ημέρα θα φύγω για να ενσωματωθώ στην αποστολή της Εθνικής Σλοβακίας».

Για το αν μπορεί να πάρει ο ΠΑΟΚ την πρώτη θέση: «Τα πάντα είναι ανοικτά. Μπορούμε την πρώτη θέση. Πάμε στην ΑΕΚ και έρχεται ο Παναθηναϊκός, οπότε είναι στο χέρι μας. Πιστεύω ότι μπορούμε να ταο καταφέρουμε. Αξίζει η ομάδα να τερματίσει πρώτη».

Για το αν θα πάρει μεταγραφή: «Δεν ξέρω ίσως να έχω κάποια έκπληξη. Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ. Έχω το παιχνίδι με την ΑΕΚ, μετά είναι το EURO και μετά θα το σκεφτώ. Ίσως και πριν το EURO να υπάρξει κάτι. Θα δούμε. Ολα είναι ανοικτά. Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη και στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι καινούριο, αλλά ίσως αλλάξουν κάποια πράγματα».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Την ξέρουμε την ΑΕΚ έχουμε παίξει μαζί τους. Πάμε στο γήπεδό τους όπου είναι δυνατοί. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι».