By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Ποια το θέλει πιο πολύ;
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
THESSBET

Ποια το θέλει πιο πολύ;

Τhessports
Last updated: 29/05/2016 11:45
Τhessports
Share
SHARE

Όλα για όλα θα τα δώσουν απόψε στον επαναληπτικό Γκενκ και Σαρλερουά, με στόχο την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ, στον επαναληπτικό του 2-0 υπέρ της Σαρλερουά. Πως θα προσπαθήσει να ανατρέψει την κατάσταση η βρισκόμενη με την πλάτη στον τοίχο Γκενκ;

Γκενκ

Βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα 2-0 που υπέστη στο πρώτο παιχνίδι από τη Σαρλερουά, καθώς για να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο θα πρέπει να κερδίσει στη ρεβάνς με τρία γκολ διαφορά. Κάκιστη η εικόνα της, θα μπορούσε κάλλιστα να είχε χάσει με βαρύτερο σκορ αν δεν είχε σε καλή βραδιά τον τερματοφύλακα Μπίζοτ, ο οποίος μεταξύ άλλων απέκρουσε και πέναλτι στο 0-0. Ατυχής η έμπνευση του προπονητή Μας να χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα τους «τελειωμένους» ενόψει της νέας σεζόν Ντε Καμάργκο (φορ) και Μπούγενς (μέσος).

Σαρλερουά

Εκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την έξοδό στην Ευρώπη επικρατώντας 2-0 στον πρώτο αγώνα της Γκενκ. Συντριπτικά καλύτερη μέχρι το σημείο που πέτυχε το δεύτερο γκολ (50’, χαμένο πέναλτι στο 17’, 2-3 μεγάλες ευκαιρίες), έριξε στη συνέχεια το βάρος στη διατήρηση του υπέρ της σκορ χωρίς πάντως να απειληθεί ιδιαίτερα. «Η Γκενκ με τη βοήθεια των οπαδών της θα προσπαθήσει να ανατρέψει το σκορ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έβαλε πέντε γκολ στην Αντερλεχτ και τέσσερα στην Κλαμπ Μπριζ. Είμαστε προετοιμασμένοι πάντως να την αντιμετωπίσουμε», σημείωσε ο τερματοφύλακας Πενετό.

Διαβάστε όλη την ανάλυση, τα αγωνιστικά νέα και τα προγνωστικά του foxbet.gr για τον τελικό των πλέι οφ στο Βέλγιο, εδώ.

Σχετικά άρθρα

Champions League: Με Super Ενισχυμένες σε πέντε αναμετρήσεις της Τρίτης (10/12)
Stoiximan Super League: Έχει το μομέντουμ ο ΠΑΟΚ, δύσκολες δοκιμασίες για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
Stoiximan Super League: Παίζει τη χρονιά κόντρα στον Άρη ο Παναθηναϊκός
Stoiximan Super League: Αθηναϊκό ντέρμπι με Stoiximan Master και ΠΑΟΚ – Άρης με κόκκινη κάρτα, γκολ και 7.40 απόδοση!
Europa League: Γαλατασαράι – ΠΑΟΚ με Stoiximan Master και Super Ενισχυμένες αποδόσεις
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Πετάει για «σεντόνι» απόψε ο ΠΑΟΚ
Next Article Υποψήφιος για τον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ ο Σάντος

Τελευταία νέα

Πάει Μουντιάλ ο Νταρίντα
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
1 June, 2026
Πρόβλημα με Ζίβκοβιτς – Μένει εκτός Εθνικής!
Featured ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
1 June, 2026
Πήρε Χάτσον ο Ηρακλής
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
1 June, 2026
Ήττες για Κεντζιόρα και Ζίβκοβιτς
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
31 May, 2026
Follow US