Περιμένουν σαν τα… κοράκια

Το, μέτριων δυνατοτήτων, ρόστερ διαθέτει και μερικούς παίκτες, που όντως έδειξαν κάποια καλά στοιχεία και μπορούν να σταθούν στην Superleague. Πέρα από δική μας διαπίστωση, με τα παραπάνω φαίνεται πως… συμφωνούν και κάποιες ομάδες, οι οποίες φέρονται ήδη να έχουν πλησιάσει ατζέντηδες παικτών για τους εκφράσουν το ενδιαφέρον τους.

Ήδη τουλάχιστον δύο έχουν προχωρήσει σε τέτοιες κινήσεις, μι εκ των οποίων σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος καλοβλέπει μάλιστα δύο παίκτες.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως στο υπάρχον ρόστερ του Άρη υπάρχουν πέντε δανεικοί ποδοσφαιριστές (Τάτος, Καραγκούνης, Βλάχος, Μπουγαϊδης, Μπακασέτας), που θα επιστρέψουν στις ομάδες τους. Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους, όλα θα ξεκαθαρίσουν από το πόσο γρήγορα θα τρέξουν οι εξελίξεις.

Σε περίπτωση που ο Άρης παίξει στην Γ’ Εθνική τότε όλοι οι παίκτες μένουν ελεύθεροι, ενώ αν πάει στην Football League, όλοι, πλην ίσως εκείνων στους οποίους έχουν εκχωρηθεί τηλεοπτικά δικαιώματα (Αγκάνθο, Πουλίδο, Τάτος, Διούδης, Μανιάς), έχουν δικαίωμα προσφυγής.

Για όλα τα παραπάνω αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντικό είναι να υπάρξουν το συντομότερο δυνατό οι εξελίξεις στο αγωνιστικό κομμάτι.