Το “Κόκκινο” ανηφορίζει

Ο ραδιοφωνικός σταθμός που καθιερώθηκε στην Αθήνα ανεβαίνει τώρα και στη Θεσσαλονίκη, και θα ακούγεται από τους 93,4 των FM. Ήδη ο σταθμός στελεχώνεται με Θεσσαλονικιούς δημοσιογράφους και παραγωγούς, και φιλοδοξεί να κερδίσει ένα σημαντικό κομμάτι στην πίτα της Θεσσαλονίκη.

Την Τετάρτη ξεκινούν οι εκπομπές από τα στούντιο της Καρόλου Ντηλ και θα στηθεί μια μικρή γιορτή…

Το δελτίο τύπου του σταθμού :

“Από την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου το Κόκκινο εκπέμπει από τους 93.4 στη Θεσσαλονίκη. Σας περιμένουμε από τις 9:00 το  πρωΐ της Τετάρτης  στα εγκαίνια του στούντιο του σταθμού, Καρόλου Ντηλ 20 για να γιορτάσουμε την άνοδο του Κόκκινου στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα στις 12 το μεσημέρι θα δοθεί συνέντευξη τύπου στο καφέ- μπαρ Γαζία (Καρόλου Ντηλ 22). Η γιορτή θα συνεχιστεί με street party από νωρίς το απόγευμα και  στις 21:30 θα  γιορτάσουμε  μουσικά το γεγονός με συναυλία στο Woodstock (Συγγρού 11).

Από την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου η Θεσσαλονίκη  εκπέμπει από τους 93,4 στο Κόκκινο, με ενημερωτικές εκπομπές που αφορούν την πόλη και τις γύρω περιοχές  από τις 10 μέχρι τη 1  το μεσημέρι, συνδέσεις με την Αθήνα και τους 105,5 …ένα ζωντανό ραδιόφωνο σε μια ολοζώντανη πόλη”