“Ο Λόραντ είναι η μεγαλύτερη προσωπικότητα του ΠΑΟΚ”

Ο Βασίλης Βασιλάκος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αrena fm” για τον Γκιούλα Λόραντ, αλλά δεν ξέχασε και το πολύ σημαντικό παιχνίδι που έχει σήμερα ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Aναλυτικά τα όσα είπε:

“Θυμάμαι ότι είχε μεγάλη αρρώστια, είχε τρέλα να νικήσει τον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω αν είναι η αλλαγή του χρόνου. Ξεχνάμε πολλά πράγματα. Οι νεότεροι το έχουν ξεχάσει. Υπάρχει και η τάση να μη θυμόμαστε τους ανθρώπους που έδωσαν μεγάλες στιγμές στην ομάδα.

Αν κάποιος ήταν κοντά και τον ήξερε θα γνώριζε πόσο μεγάλα πράγματα ήθελε να κάνει για τον ΠΑΟΚ.

Αυτοί που παίζουν σήμερα δε γνωρίζουν ότι πέθανε ο Λόραντ σαν σήμερα. Αρα δεν μπορεί να υπάρχει φόρος τιμής σε περίπτωση  νίκης. Η ιστορία γράφεται και επαναλαμβάνεται. Ο Λόραντ είναι η μεγαλύτερη προσωπικότητα που πέρασε ποτέ από τον ΠΑΟΚ.

Η διαχείριση ως τώρα ήταν πολύ καλή. Είναι αδικία να χάσει αυτό που έχτισε τα 5 προηγούμενα ματς. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Να κυνηγήσει να κερδίσει και τουλάχιστον να μη χάσει.

Ο Ίβιτς διαχειρίστηκε καλά το υλικό έβαλε τους παίκτες στις θέσεις τους, δεν έκανε πολλές αλλαγές και η ο μάδα ήξερε τι ζητούσε.

Ο Ίβιτς ήξερε τι επικρατεί στην ομάδα. Αν βγει σήμερα στο Τσάμπιονς Λιγκ θα του βγάλω το καπέλο. Σίγουρα αν δεν μπορεί να πάρει μια μεγάλη προσωπικότητα, αν είναι να πάρουμε πάλι κανέναν  Τούντορ χίλιες φορές ο Ίβιτς.”