Πονάει η ψυχή του για τον Αρη…

Ο Γιάννης Χολέβας, πρόεδρος του Άρη τη δεκαετία του ’50, ο παλαιότερος εν ζωή πρόεδρος του συλλόγου και πρώην πρύτανης πανεπιστημίου Πειραιώς θυμήθηκε από την Αθήνα, όπου ζει μόνιμα, σπουδαίες στιγμές της ομάδας στο πέρασμα του χρόνου. Ενας άνθρωπος που σε ηλικία 90 ετών παρακολουθεί καθημερινά την αγαπημένη του ομάδα ξέσπασε μιλώντας στον Arena FM 89,4.

«Δεν αντέχω αυτή την κατάντια. Λυπημένος, θυμωμένος για την εικόνα. Από πέρσι φαινόταν το πράγμα, ότι δεν πάει καλά. Με πονάει με σκοτώνει να χάνει ο Άρης από ομάδες τύπου Καλλονή. Μιλάμε για διασυρμό. Αντί στα 100 χρόνια να γιορτάζουμε, έχουμε κηδεία στο σύλλογο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Χολέβας παρά την στεναχώρια του, έδειξε αισιόδοξος για την επόμενη ημέρα του Άρη: «Υπάρχουν τέσσερα στοιχεία που με κάνουν αισιόδοξο για το μέλλον του Αρη. Η ιστορία του συλλόγου, ο κόσμος , οι παλαίμαχοι, αλλά και οι παράγοντες που έφτασαν την ομάδα πολύ ψηλά. Ολοι αυτοί έβαζαν τον σύλλογο πάνω από προσωπικά συμφέροντα. Ελπίδα είναι και η υπαγωγή του Αρη στο άρθρο 99. Ας περιμένουμε να δούμε, όπως επίσης ελπίδα δίνει και η κίνηση που λέγεται ότι ετοιμάζουν παράγοντες όπως ο Γράντας, ο Δασυγένης και άλλοι παλιοί. Αυτοί δίνουν αισιοδοξία».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΟΛΕΒΑΣ

Ο Γιάννης Χολέβας είναι αριστούχος διδάκτωρ των Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών της Σ.Ν.Ο.Ε. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πτυχιούχος Νομικής της ίδιας Σχολής. Διετέλεσε: Υφηγητής (άμ. Επίκουρος Καθηγητής) της αυτής Σχολής, τακτικός καθηγητής της Οργανώσεως και Διοικήσεως των Επιχειρήσεων και Πρυτανεύων Κοσμήτωρ της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης (Πανεπιστημίου Μακεδονίας Κοινωνικών και Οικονομικών Επιστημών), Τακτικός καθηγητής της Ναυτιλιακής Οικονομικής και πολιτικής και με ανάθεση καθηγητής της Εφαρμοσμένης Οικονομικής και πρώτος Πρύτανης της Α.Β.Σ.Π. (Πανεπιστημίου Πειραιώς), καθηγητής της Συνεταιριστικής Σχολής Θεσσαλονίκης και της ανωτέρας Σχολής Στελεχών του Ο.Τ.Ε. και συνεργάτης του ΕΛ.ΚΕ.ΠΑ.