«Ετοιμοι για την κούπα»

Πανέτοιμοι για την μεγαλύτερη πρόκληση της χρονιάς δείχνουν να είναι τόσο ο προπονητής Αλέξης Τασούλης, όσο και ο αρχηγός της ομάδας Κ-15 του ΠΑΟΚ, Γιώργος Παπαθανασίου. Μιλώντας σε αφιέρωμα της Σούπερ Λίγκας για τον αυριανό τελικό στο Αγρίνιο κόντρα στον Ολυμπιακό, που θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω του καναλιού της στο διαδίκτυο, δηλώνουν αισιόδοξοι και έτοιμοι.

«O τελικός του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικός για μας ως προς το κομμάτι της εκπαιδευτικής διαδικασίας, όπως φυσικά και της συλλογής εμπειριών για τους ποδοσφαιριστές μας. Το σίγουρο είναι ότι θα διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον τίτλο που εκτός των άλλων, είναι αυτονόητο ότι θα αποτελέσει και την ανταμοιβή των κόπων μιας ολόκληρης χρονιάς. Θα πρόκειται, αν μη τι άλλο για την επιβράβευση των προσπαθειών των παιδιών που προσπάθησαν και προσπαθούν σκληρά να συνδυάσουν το δύσκολο εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα με τα όνειρά τους γύρω από το ποδόσφαιρο.

Εύχομαι να γίνει ένα καλό, ανοιχτό κι ενδιαφέρον παιχνίδι αντάξιο της ποιότητας των ποδοσφαιριστών και της δυναμικής των δύο ομάδων και αυτή η γενιά των ποδοσφαιριστών να συμβάλει σε ένα καλύτερο αύριο για το ελληνικό ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Αλέξης Τασούλης.

Από την πλευρά του ο αρχηγός Γιώργος Παπαθανασίου τόνισε:

«Θέλω καταρχάς να συγχαρώ τον αντίπαλο, που κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλό του. Είναι αρκετά ποιοτική ομάδα και δεν θα είναι καθόλου εύκολο ματς. Από την άλλη, είμαστε μια ομάδα που φέτος ο βασικός της στόχος ήταν η πρώτη θέση στον όμιλο μας, κάτι που πετύχαμε. Και το πετύχαμε μέσα από σκληρή δουλειά στα επαγγελματικά πρότυπα που ακολουθούν οι Ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Στον τελικό θα τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, να δώσουμε χαρά στους εαυτούς μας, στις οικογένειες μας και στους ανθρώπους της ομάδας που μας στηρίζουν και είναι κοντά μας. Πιστεύω πως το μυστικό για τη νίκη είναι η απόλυτη αυτοσυγκέντρωση και η πίστη στις δυνατότητές μας».

Στο αφιέρωμα της Σούπερ Λίγκας υπάρχουν κι άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία, όπου μπορείτε να τα δείτε παρακάτω:

Στατιστικά στοιχεία των δύο φιναλίστ: ΕΔΩ