Εικόνα αποσύνθεσης στη Μίκρα

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, δηλαδή σε ένα άψογα οργανωμένο ποδοσφαιρικό τμήμα θα έπρεπε να σφύζουν από ζωή. Να είναι στελεχωμένα επαρκώς και σε όλους τους τομείς. Να δουλεύουν… ρολόι, να έχουν υπαλλήλους πληρωμένους που να εργάζονται ανεπηρέαστοι από το «βραχνά» των πληρωμών και το κάθε πότε γίνονται αυτές.

Στον Ηρακλή της αδυναμίας και της αδιαφορίας του διοικητικού ηγέτη του όμως υπολειτουργούν και έχουν εικόνα εγκατάλειψης. Αποσύνθεσης θα έλεγε κανείς. Ετσι περιγράφεται η καθημερινή κατάσταση στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στη Μίκρα. Εκεί όπου μία χούφτα ανθρώπων (ο υπεύθυνος Τύπου, οι λογιστές, δύο-τρεις υπάλληλοι και ο Δημήτρης Νικολαϊδης) προσπαθούν να κρατήσουν τον οργανισμό όρθιο και να δώσουν λύσεις-όσες μπορούν- στα δεκάδες προβλήματα που υπάρχουν και αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Περιμένοντας παράλληλα και αυτοί ως εργαζόμενοι και οικογενειάρχες να δουν επιτέλους χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Με τον Σπύρο Παπαθανασάκη άφαντο, τον Μάκη Σεντελίδη να έχει να εμφανιστεί πολύ καιρό, τους παραιτηθέντες Θόδωρο Παπαδόπουλο και Νίκο Γραμμένο να έχουν ρίξει… μαύρη πέτρα  και  τον Ιορδάνη Στράντζαλη να δίνει το «παρών» μόνο στην τελευταία προπόνηση. Ο μόνος που συχνά πυκνά πηγαίνει εκεί είναι ο προπονητής των «κυανόλευκων», Νίκος Παπαδόπουλος. Η λέξη τραγική προφανώς και ωχριά μπροστά στη διαμορφωθείσα κατάσταση…

Πηγή: Μetrosport