«Καμία πρόταση για Μπίσεβατς»

Foto Marco Rosi/LaPresse 08 01 2016 Roma ( Italia ) Sport Conferenza stampa di presntazione del neo giocatore della Lazio Milan Bisevac Foto Marco Rosi/ LaPresse 08 01 2016 Rome ( Rome ) Sport - Calcio - Presse Conference presentation Milan Bisevac

«Στοπ» στις φήμες ότι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θέλουν τον Μίλαν Μπίσεβατς θέλησε να βάλει ο εκπρόσωπος του Σέρβου στόπερ, Ματέγια Κέσμαν μιλώντας σε Ελληνικό Site.

Αναλυτικά από το «sdna.gr»:

Τελος στα σενάρια που ήθελαν τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ να εξετάζουν την περίπτωση του Μίλαν Μπίσεβατς, βάζει με δηλώσεις του στο SDNA, ο ατζέντης του 33χρονου Σέρβου αμυντικού, Μίλαν Μπίσεβατς: «Όλα όσα γράφονται σε Ελλάδα και Ιταλία είναι απλά φήμες. Δεν υπάρχει καμία κρούση από κάποια εκ των δύο ομάδων», σχολίασε ο παλιά δόξα του σερβικού ποδοσφαίρου, που έδωσε μία ακόμα διάσταση σε ότι αφορά το μέλλον του πελάτη του: «Ο παίκτης έχει συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο με την Λάτσιο και προτεραιότητά του είναι να μείνει στον ιταλικό σύλλογο. Με δεδομένο αυτό κι αν δεν αλλάξει κάτι, δεν συζητάμε με άλλες ομάδες», ήταν η κατηγορηματική δήλωση του Κέζμαν, που μάλλον κόβει την όρεξη στους δύο Δικεφάλους.