Καταλήγει σε… Λέστερ ή Εθνική Πολωνίας

Εννοείται πως τη δεδομένη στιγμή, το ενδιαφέρον στο ρεπορτάζ του Άρη εστιάζεται στις κινήσεις που γίνονται για την σύσταση νέας ΠΑΕ και τον ιδιοκτήτη αυτής, ωστόσο την ίδια ώρα προχωράει και ο αγωνιστικός σχεδιασμός.

Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να κρατήσει «κρυφές» τις κινήσεις, που έχουν γίνει (είναι 100% βέβαιο πως έχει μιλήσει με παίκτες κι ότι έχει… κλείσει και κάποιους). Παράλληλα, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πρέπει οι άνθρωποι του Άρη αν έχουν καταλήξει και στο αθλητικό κέντρο, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Όλα δείχνουν εξωτερικό και οι υποψηφιότητες είναι το αθλητικό κέντρο της… Λέστερ στην Ιταλία ή εκείνο της… Εθνικής Πολωνίας. Ο Ανδρέας Σκέντζος ως γνωστόν, επισκέφθηκε το ξενοδοχείο «Ροκαπονέρα» στην Κάσα της Ούμπρια, το οποίο του άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και είναι το μέρος όπου κάνειο προετοιμασία η αγγλική ομάδα.

Επίσης, ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Αναστόπουλου, είδε από κοντά και το αθλητικό κέντρο «Γκρόκλιν», λίγο έξω από την πόλη Πόζναν, εκεί όπου κάνει προετοιμασία η Εθνική Πολωνίας. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ένα εκ των δύο θα είναι η επιλογή του Άρη και πιθανότατα σημαντικό ρολο να παίξουν και τα φιλικά παιχνίδια που… προσφέρει κάθε κέντρο.

Πάντως ας κρατήσουμε και μία επιφύλαξη μήπως και τελικά προκύψει καμία έκπληξη της τελευταίας στιγμής…