«Λέει ότι πουλάει ο Παπαθανασάκης»

Στα όρια της φαίνεται ότι έχει φτάσει η πλευρά του Ντίτερ Μίλερ για την συνεχιζόμενη διαπραγμάτευση με τον Σπύρο Παπαθανασάκη  για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής. 

Αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του εκπροσώπου του Γερμανού, Γιάννη Καχριμάνη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Δεν είμαι αισιόδοξος. Όσο περνάει η ώρα δεν είμαι. Μετά την προσπάθεια που έγινε και ήμασταν οριακά κοντά ξαναγυρίσαμε στα email και την ανταλλαγή πληροφοριών. Η διαπραγμάτευση κρατάει πάνω από 20 ημέρες. Ο Μίλερ κάνει ένα ξεκαθάρισμα προθέσεων γιατί θα είναι γραφικό να αναμένει παραπάνω. Από ένα σημείο και μετά γίνεσαι αφερέγγυος ότι περιμένεις ένα ναι ή ένα όχι και ακούς διαρκώς ίσως. Παραπάνω από το να έρθει δύο φορές εδώ και να διαπραγματευτεί ο ίδιος φτάνοντας μέχρι τα προσύμφωνα δεν μπορεί να γίνει. Ειδικά εγώ νιώθω απίστευτα άβολα να μετέχω σε κάτι τέτοιο».

Για το αν θεωρεί ότι πουλάει ο Παπαθανασάκης ή κερδίζει χρόνο: «Τηλεφωνική ψυχανάλυση δεν μπορώ να κάνω. Απλά θα σας πω ότι λέει ότι πουλάει. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να μπω στα βαθύτερα των σκέψεων του Παπαθανασάκη. Πάνω σε αυτό που λέει ότι πουλάει βασίστηκε και η παρουσία του Μίλερ δύο φορές».

Για το αν μιλάμε για πώληση ή παραχώρηση: «Κάθε σύμβαση που περιλαμβάνει χρήματα είναι μια σύμβαση πώλησης. Είτε αναλαμβάνοντας χρέη, είτε παίρνοντας κάποιο τίμημα, που δεν θα σας πω εδώ τι ακριβώς έχουμε γιατί είναι μυστικά της διαπραγμάτευσης, είναι μια σύμβαση πώλησης. Αλλιώς λέγεται δωρεά ή κάπως αλλιώς».

Κλείνοντας, είπε: «Λέει ότι πουλάει. Εύχομαι τα θέματα που υπάρχουν να τα λύσει μόνη της η οικογένεια του Ηρακλή και μετά αν ο Μίλερ είναι εύκαιρος τον ξαναφωνάζουμε να έρθει. Περιμένουμε ένα όχι που είναι το πιθανότερο ή ναι αλλά δεν θα με εκπλήξει και ένα ίσως. Ζούμε στα όρια του ίσως και αυτό είναι το κουραστικό».