«Ο Παπαθανασάκης δεν ξέρει τι θέλει να κάνει»

Στην τηλεοπτική εκπομπή PRESSing της ΕΤ3, μίλησε ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννης Κακαγιάννης, ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Σπύρου Παπαθανασάκη, όταν ανέλαβε την ομάδα.

Ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του:

Για το ότι δεν τοποθετήθηκε όταν παραιτήθηκε: «Από 18/11 δεν έχω επαφή με τον κ. Παπαθανασάκη. Δεν μίλησα όταν παραιτήθηκα γιατί είχα ενδείξεις, όχι αποδείξεις. Προέβλεπα κάποια πράγματα. Έκανα ερωτήσεις αλλά δεν έπαιρνα απαντήσεις είτε από τον κ. Παπαθανασάκη είτε από τον κ. Παπαδόπουλο. Υπήρχε προϋπολογισμός της εταιρίας με έσοδα και έξοδα και προέβλεπα πως θα υπήρχε άνοιγμα στο 1 εκ. ευρώ. Ζητούσα λόγο για τον κατάλογο χορηγιών όπως και ο κ. Αντωνέλλης και δεν τον πήραμε ποτέ. Δεν ήθελα να είμαι διακοσμητικό στοιχείο σε ενα ΔΣ και παραιτήθηκα. Δεν φανταζόμουν αυτή την τραγική κατάσταση. Εκρινα καλύτερο να μην πω κάτι για να μην διαταράξω το κλίμα στην ομάδα».

Για το τι πιστεύει ότι σκοπεύει να κάνει ο Σπύρος Παπαθανασάκης: «Ούτε ο ίδιος ξέρει τι θέλει να κάνει. Τη μια λέει άλλα, την άλλη άλλα και κάνει άλλα! Δυστυχώς έπρεπε πριν από 1-2 μήνες να έλεγε την αλήθεια στον κόσμο. Του το έλεγα. Αυτός ο κόσμος ήθελε την αλήθεια. Δεν το κατάλαβε ή παρασύρθηκε από κάποιους».

Για την χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Τι να πω… Είναι σε άλλο κόσμο! Έχει δύο επιλογές ο Παπαθανασάκης. Να δώσει την ομάδα στον θεματοφύλακα για να υπάρξει υποστήριξη του κόσμου. Διαφορετικά θα τον έχει απέναντι. Αν αποφασίσει να μείνει πρέπει… χθες να είχε στελεχώσει το ΔΣ με ικανά στελέχη. Η ομάδα δεν λειτουργεί κανονικά, ούτε οργανωτικά ούτε αγωνιστικά όλοι είναι στο περίμενε».

Για τον Σπύρο Παπαθανασάκη: «Δεν είναι ο Σπύρος που γνώρισα και υποστήριξα. Με λυπεί σαν ηρακλειδέα και προσωπικά. Να αφήσει τις σειρήνες που τον έχουν επηρεάσει από καιρό και τον οδήγησαν σε εσφαλμένες αποφάσεις».