Οι αντικαταστάτες Μήτρογλου-Bάις

Στον Ολυμπιακό βρήκαν, όπως λένε, άμεσα τους αντικαταστάτες του Βλάντιμιρ Βάις και του Κώστα Μήτρογλου, με τον δεύτερο εντός της ημέρας να ολοκληρώνει την μεταγραφή του στη Φούλαμ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην κορυφή της λίστας του Μίτσελ και της διοίκησης είναι οι Οσκαρ Τρέχο και Νέλσον Βαλντές, για τους οποίους οι Πειραιώτες προχωρούν ήδη τις διαπραγματεύσεις. Μάλιστα για τον Παραγουανό έχουν ασχοληθεί και στην Τούμπα, μιας και έχει προταθεί και στον ΠΑΟΚ που συνεχίζει να αναζητά σέντερ φορ.

Ο Τρέχο κατάγεται από την Αργεντινή (είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου), είναι 26 ετών, αγωνίζεται σε όλες τις περιφερειακές θέσεις της επίθεσης και θεωρείται παίκτης που μπορεί τόσο να δημιουργήσει όσο και να τελειώσει φάσεις, όντας γρήγορος και με καλή τεχνική. Φέτος αποκτήθηκε από την Τουλούζ, με την οποία έχει «γράψει» μέχρι στιγμής 19 συμμετοχές και δύο γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Νέλσον Βαλντέζ είναι παίκτης με πλούσια καριέρα, έχοντας παραστάσεις από Γερμανία, Ισπανία και Ρωσία, ενώ θεωρείται παίκτης γρήγορος και δυνατός. Ο Βαλντέζ είναι 31 ετών, κατάγεται από την Παραγουάη ενώ έχει φορέσει τις φανέλες των Βέρντερ Βρέμης (113 συμμ., 30 γκολ και 14 ασίστ), Μπορούσια Ντόρτμουντ (126 συμμ., 18 γκολ και 20 ασίστ), στην Γερμανία, Χέρκουλες (25 συμμ., οκτώ γκολ και 3 ασίτ), Βαλένθια (40 συμμ., εννέα γκολ) στην Ισπανία, Ρουμπίν Καζάν (31 συμ., επτά γκολ) στην Ρωσία, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Αλ Τζαζίρα (8 συμμ. δύο γκολ).