Ρεκόρ επταετίας στα εισιτήρια! (pic)

Τον τρόπο να αναθερμάνει κάπως το ενδιαφέρον του κόσμου φαίνεται πως βρήκε η Ελληνική Basket League αφού την σεζόν που ολοκληρώθηκε  η προσέλευση στα γήπεδα έσπασε ρεκόρ επταετίας. 

Αναλυτικά από την ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ:

«Η καλύτερη επίδοση στην διάθεση των εισιτηρίων από την σεζόν 2009-10 και η δεύτερη καλύτερη από το 2002, σημειώθηκε στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ της αγωνιστικής χρονιάς 2015-16. Συνολικά διατέθηκαν 361.810 εισιτήρια, ενώ η προηγούμενη καλύτερη επίδοση των τελευταίων επτά πρωταθλημάτων ήταν εκείνη της σεζόν 2014-15, 320.180 εισιτήρια»
Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης μάλιστα δήλωσε: «Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι το μπάσκετ επιστρέφει. Καταφέραμε μέσα στην περίοδο αυτής της τεράστιας οικονομικής κρίσης, να αυξήσουμε όχι μόνο το αγωνιστικό ενδιαφέρον του πρωταθλήματος αλλά και την προσέλευση των φιλάθλων στα γήπεδα, ιδιαίτερα χωρίς κανένα ουσιαστικό φαινόμενο βίας».

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση για τον εκάστοτε Πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, από το να διαπιστώνει ότι ο Έλληνας και η Ελληνίδα αγκαλιάζουν το άθλημα που δοξάζει διαχρονικά την πατρίδα μας. ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ»