Θέλει να φέρει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο ΠΑΟΚ!

Ο αποκλεισμός στα προημιτελικά των playoffs σήμανε το πρόωρο τέλος της χρονιάς για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, ενώ ο Σούλης Μαρκόπουλος και οι συνεργάτες του καταστρώνουν ήδη τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν που θα βρει τους “ασπρόμαυρους” στο νεοσύστατο Basketball Champions League της FIBA.

Στο μεταξύ, ο ΠΑΟΚ θέλει να δώσει ένα φιλικό παιχνίδι πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του με αντίπαλο ομάδα top επιπέδου, στο πλαίσιο της συμπλήρωσης των 90 χρόνων του συλλόγου. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του Sport24.gr, οι “ασπρόμαυροι” απευθύνθηκαν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας που φέτος επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης έπειτα από το 2008!

Ο ΠΑΟΚ προσκάλεσε την “ομάδα του στρατού” για φιλικό προετοιμασίας ενώ πριν από λίγες εβδομάδες έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στην ΤΣΣΚΑ για την κατάκτηση της Euroleague υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη. Θυμίζουμε πως οι Ρώσοι βρέθηκαν προ διετίας στη Θεσσαλονίκη, όπου συμμετείχαν στο πρώτο Nick Galis Cup, μαζί με τον διοργανωτή Άρη, τον Παναθηναϊκό και την Μπάνβιτ, τότε ομάδα του Ιτούδη.

Μένει να αποδειχθεί αν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποδεχθεί την πρόσκληση του “Δικεφάλου” και ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το σπουδαίο φιλικό πριν από την έναρξη της νέας σεζόν.

Πηγή: sport24.gr