Πρώτα Euro μετά….ΠΑΟΚ!

Ο Ρόμπερτ Μακ είναι ένας από τους δυο «ασπρόμαυρους» διεθνείς που βρίσκονται στην Γαλλία για το Euro και μίλησε σε Ελληνικό site για την διοργάνωση αλλά και για το μέλλον του και αν αυτό θα τον βρει στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο sdna.gr:

«Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Μετά την ήττα από την Ουαλία έπρεπε να συνέλθουμε και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμι αναμέτρηση. Ξέραμε ότι μόνο η νίκη μπορούσε να μας σώσει. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο που μας έδωσε την δυνατότητα να προηγούμαστε με 2-0 και μετά καταφέραμε να το κρατήσουμε και αυτό ήταν το πιο σημαντικό», τόνισε ο Σλοβάκος άσος, ο οποίος δεν έμοιαζε να πετάει στα σύννεφα, γνωρίζοντας ότι το σενάριο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων επιφυλάσσει στους Σλοβάκους την πιο δύσκολη δοκιμασία τους στο τουρνουά.

«Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι με την Αγγλία γιατί είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε. Έχουμε πέντε μέρες να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι. Θα πάμε στο ματς να κερδίσουμε όπως και σήμερα για την χώρα μας και για εμάς. Θα δούμε τι θα συμβεί.»

Για το μέλλον του και τον ΠΑΟΚ:

«Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο αυτή την στιγμή εκτός από το Euro και την Εθνική ομάδα. Δεν έχω πραγματικά χρόνο να σκεφτώ για το μέλλον μου. Το τι θα γίνει με τον ΠΑΟΚ θα το δούμε τότε, μετά το τουρνουά»