Το «ευχαριστώ» Μπάνε σε Ιτούδη!

«Μήνυμα» για το μεγάλο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ που «έκλεισε» ο ΠΑΟΚ, έστειλε ο πρόεδρος του, Μπάνε Πρέλεβιτς, ευχαριστώντας μεταξύ άλλων τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Ιτούδη.

Αναλυτικά η δήλωση στο «paokbc.gr»:

Με αφορμή την οριστικοποίηση της διεξαγωγής του μεγάλου φιλικού αγώνα του ΠΑΟΚ με την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς προέβη στην εξής δήλωση: «Είναι πραγματικά μεγάλη μας χαρά, το γεγονός ότι θα υποδεχθούμε στη Θεσσαλονίκη και στο γήπεδό μας, μία ομάδα θρύλο για το παγκόσμιο μπάσκετ, την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Θέλουμε να ανοίξουμε με τον καλύτερο τρόπο τη νέα αγωνιστική περίοδο με την διεξαγωγή ενός τόσο σημαντικού φιλικού αγώνα, που θα αποτελέσει ουσιαστικά την συμμετοχή της ομάδας μπάσκετ στον εορτασμό όλης της οικογένειας του ΠΑΟΚ για τα 90 χρόνια του συλλόγου μας. Πρόκειται για έναν αγώνα που θα έχει επετειακό χαρακτήρα, ιστορική σημασία και θέλουμε να αποτελέσει σημείο αναφοράς για το παρόν και το μέλλον.

Οφείλουμε επίσης να επισημάνουμε και την συμβολή στην υλοποίηση του φιλικού αγώνα, του πρωταθλητή Ευρώπης προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Δημήτρη Ιτούδη, με τον οποίο μας συνδέουν πολλά, από τα πρώτα του βήματα στο χώρο της προπονητικής».