Υψηλάντης: «Χάνονται παίκτες, χάνεται ο Ηρακλής»

Για την κίνηση που γίνεται μέσω του ιδρυτικού σωματείου, να τρέξει την ΠΑΕ Ηρακλής, μίλησε στον Arena FM 89,4 ο Νίκος Υψηλάντης, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Ο Γιάννης Παπαδόπουλος έχει και την εμπειρία και γνωρίζει πράγματα και ανέλαβε μία πρωτοβουλία. Δε ζητάει κανείς μας να εμπιστευτεί ο κόσμος τα πρόσωπα που αποτελούν την κίνηση αυτή. Είναι μια συγκεκριμένη διαδικασία. Πρέπει να μπουν άμεσα 3-4 άνθρωποι και αν έχει κάποιον και ο Παπαθανασάκης ας βάλει και αυτός ένα άτομο και να εμπιστευτούμε τη διαδικασία που γίνετε. Η ομάδα έχει συγκεκριμένα έσοδα. Η διαχείριση δεν είναι κρυφή. Τα λεφτά που θα έρθουν θα πρέπει να ρυθμίσουμε ΙΚΑ, Εφορία και να πληρωθούν οι παίκτες. Θα γίνετε ένα report κάθε μέρα σε όποιον έχει βάλει 1 ευρώ. Δεν θα είναι τίποτα κρυφό. Θα υπάρχει μία διαφανής διαδικασία. Ο μεγαλομέτοχος θα έχει πλήρη ενημέρωση. Το γνωρίζει και ξέρει πως υπάρχει αυτή η πρόταση. Του μεταφέρθηκε μέσω των συνεργατών του κ. Στράντζαλη και του κ. Νικολάιδη.

Ο μόνος τρόπος για να λυθεί το πρόβλημα είναι να λύνεται ένα πράγμα τη φορά. Πρέπει αυτό που προτείναμε αν τους ενδιαφέρει να ολοκληρωθεί μέχρι αύριο. Χάθηκε χρόνος, χάνονται παίκτες, χάνεται ο Ηρακλής. Ο Ηρακλής είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Θεσσαλονίκης και θα πρέπει η ίδια να αποφασίζει τι θα κάνει με τα περιουσιακά της στοιχεία. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα, πέρα από κάποιος απλήρωτους υπαλλήλους, που δεν έχουν καμία κατεύθυνση μάλιστα. Μάλιστα, μπορώ να πω πως οι υπάλληλοι συντηρούν από τη δική τους τσέπη την ΠΑΕ και τις υποχρεώσεις. Ο Ηρακλής πρέπει να ανακτήσει την εμπιστοσύνη, όχι με ονόματα, αλλά με διαφανείς διαδικασίες. Καλώς ή κακώς περιθώρια για τεράστιες αλλαγές δεν υπάρχουν. Εχουμε έναν προπονητή που παραμένει εκεί, έχει έναν κορμό παικτών και πρέπει αυτοί όλοι να παραμείνουν. Πρέπει να ετοιμάσουμε τις συνθήκες για να περάσουμε τις επιτροπές που έρχονται. Όλα αυτά θα βοηθήσουν τον Παπαθανασάκη που τα έχει όλα πάνω του.

Η ομάδα πάει από τον Οκτώβριο και μετά με αυτόματο πιλότο. Λέει πως ψάχνει για λεφτά, το πιστεύει αυτό, αλλά δε γίνεται. Ακόμα δεν υπάρχει απάντηση από την πλευρά του, πάντως η πρόταση έχει μεταφερθεί στους συνεργάτες του. Κάνουμε έκκληση στην κοινή λογική του Σπύρου. Ας βάλει στην άκρη το πάθος του, τους εγωισμούς του και ας βοηθήσει με αυτόν τον τρόπο την ομάδα. Πρέπει να βρεθεί λύση… χθες».