Σε ποια ΠΑΕ το χουν χάσει τελείως;;

Εντάξει καλοκαίρι είναι οι ζέστες έχουν σφίξει, από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός όμως πιστεύουν πως θα μας τρελάνουν τελείως σε σχέση με την συνάντηση Παναγόπουλου-Γκιρτζίκη.

Μέσα στην ημέρα θα υπάρξει επίσημη αντίδραση από τους «πράσινους», με ανακοίνωση που θα εκδοθεί επί του θέματος. Στην παρούσα φάση, από την πλευρά του «τριφυλλιού» τονίζεται ότι πρώτο μέλημα της ομάδας είναι να αλλάξει η υπάρχουσα σύνθεση της ΚΕΔ και να μη γίνει ο καταρτισμός των πινάκων για το νέο πρωτάθλημα από τους Βασάρα και Σωμαρακάκη. Γι’ αυτό είναι αποφασισμένοι να παλέψουν στην ΠΑΕ και γι’ αυτό συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, στον οποίο, άλλωστε, τόνισαν κατ’ επανάληψη ότι δεν θα τον στηρίξουν στις εκλογές.

Σύμφωνα  μάλιστα με ενημέρωση από την πράσινη ΠΑΕ, δείχνουν να απορούν με τη στάση του ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι ο δικέφαλος ήθελε ενημέρωση για τη συνάντηση που έγινε. Κι’ αυτό γιατί, όπως σας γράψαμε, δεν έγινε κάποιο ραντεβού για… σύσφιξη σχέσεων, αλλά για να γίνει σαφές στον Γκιρτζίκη ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει τα πάντα για να αλλάξει η ΚΕΔ. Αυτή είναι η προτεραιότητα για τους «πράσινους», ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Αλλωστε, μην ξεχνάμε ότι οι εκλογές της ΕΠΟ είναι τον Οκτώβριο, πολύ μετά δηλαδή από την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν. Μάλιστα από το «τριφύλλι» προσθέτουν: «Με το να συνεχίζει να υπάρχει η ΚΕΔ του Βασσάρα και του Σωμαρακάκη, δεν γινόμαστε ουρά του Ολυμπιακού;»