Απίστευτο «άδειασμα» Ολυμπιακού σε Σίλβα!

Ο Μάρκο Σίλβα αποτελεί εδώ και λίγες ώρες παρελθόν από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο, με τον αντικαταστάτη του να ανακοινώνεται την αμέσως επόμενη στιγμή.

Μάλιστα με «non paper» του ο Ολυμπιακός…αδειάζει τον πρώην προπονητή του, κάνοντας νύξεις για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του Πορτογάλου.

Το non paper ακολούθησε και μια τοποθέτηση του υπεύθυνου επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά.

Το Non paper, όπως μοιράστηκε στα μέσα:

ΓIA ΣIΛBA: AYTA ΠOY MAΣ EIΠE EINAI

-ΔEN HΞEPE AN MΠOPEI NA EINAI AΠOΛYTA ΣYΓKENTPΩMENOΣ ΣTHN OMAΔA KAI EMEIΣ ΘEΛOYME (EIΔIKA EN OΨEI ΠPOKPIMATIKΩN) ENAN ΠPOΠONHTH ME TO… MAXAIPI ΣTA ΔONTIA KAI AΠOΛYTA ΣYΓKENTPΩMENO ΩΣTE NA KANOYME TIΣ ΔYO ΠPOKPIΣEIΣ ΠOY XPEIAZOMAΣTE.

-AΠO TI ΣTIΓMH ΠOY HΘEΛE NA ΦYΓEI ΓIA ΠPOΣΩΠIKOYΣ ΛOΓOYΣ ΔEN MΠOPOYΣAME NA KANOYME KATI

-TO ANAKOINΩΣE ΣTOYΣ ΠAIKTEΣ O KYPIOΣ BPENTZOΣ ΠOY EINAI EΔΩ ΣTO Langenfeld

Η ανάρτηση του Καραπαπά: 

«Όταν μια ομάδα ακούει απο τον προπονητή της την πρώτη μέρα της προετοιμασίας ότι δεν αισθάνεται καλά και θέλει να φύγει, χωρίς μάλιστα να υπάρχει σοβαρός λόγος, αλλά προσωπικοί του λόγοι (αυτό είπε), τότε η ομάδα έχει μια και ΜΟΝΟ επιλογή. Δεν μπορεί να παιξει σε ένα μήνα τους προκριματικούς με αβεβαιότητα! Βρίσκει προπονητή με το μαχαίρι στα δόντια που θα παλαίψει 100% και το μυαλό του θα είναι μόνο εδώ! Καλωσορίζουμε λοιπόν τον Βίκτορ Σάντσεθ που ποτέ δεν έφυγε απο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!