Αδιαφορία λόγω…ΠΑΟΚ!

Ο Φερνάντο Βαρέλα εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα ως ένας από τους πρώτους στόχους του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής. 

Μάλιστα το «σήριαλ» της υπόθεσης του παίζεται το τελευταίο διάστημα κάθε μέρα στα Ρουμάνικα ΜΜΕ, και σήμερα είχε ένα νέο…επεισόδιο.

Πιο συγκεκριμένα σημερινό δημοσίευμα κατηγορεί τον στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι για…αδιαφορία στην  προετοιμασία της Στεάουα.

Αναλυτικά:

«Κάθε παίκτης στην προετοιμασία της Στεάουα στην Σλοβενία δίνει το μέγιστο στις προπονήσεις και επιδιώκει να δείξει στον τεχνικό του ότι αξίζει μια θέση στην ενδεκάδα την επόμενη χρονιά.

 

Υπάρχει, όμως, ένας παίκτης που σκέφτεται μόνο την αποχώρηση. Αυτός είναι ο Φερνάντο Βαρέλα. Ο αρχηγός δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις, αλλά στέλνει το μήνυμα του στο προσωπικό και τη διοίκηση της Στεάουα πως θέλει να φύγει.

 

Ο ΠΑΟΚ επιμένει για την μεταγραφή του, αλλά ο Τζίτζι Μπεκάλι είναι δυσαρεστημένος με το ποσό που προσφέρεται από τους Έλληνες. Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν στις επόμενες ημέρες και είναι πιθανό η μεταγραφή τελικά να ολοκληρωθεί»