Πρόβα τζενεράλε για την αντιπολίτευση της ΕΠΟ η αυριανή ΓΣ

Αύριο είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση της ΕΠΟ η οποία θεωρείται πως είναι μια πρόβα τζενεράλε  για τις εκλογές της ΕΠΟ που έρχονται τον Οκτώμβριο.

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” τον τελευταίο περίπου 1,5 χρόνο έχει ουσιαστική  εμπλοκή στα κοινά της ομοσπονδίας και προσπαθεί με όλους του νόμιμους τρόπους να δημιουργήσει ένα μέτωπο αντιπολίτευσης και επιπλέον να δημιουργήσει ένα ρεύμα αμφισβήτησης της σημερινής  διοίκησης της ΕΠΟ του Γιώργου Γκιρτζίκη.

Το μεγάλο στοίχημα για την αντιπολίτευση είναι ο διοικητικός απολογισμός, καθώς το 2012 η διοίκηση του Σοφοκλή Πιλάβιου  έπεσε παρότι ο απολογισμός του υπερψηφίστηκε με 32-23. Επίσης περιμένουν ακόμη πιο οριακό αποτέλεσμα.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα που  αφορούν τον συσχετισμό δυνάμεων στις εκλογές καθώς στη ΓΣ πολλές ενώσεις αποφεύγουν να καταψηφίσουν ανοιχτά υπό το φόβο πιέσεων.

Επίσης η ΕΠΟ προχωράει σε μεθοδεύσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα για να μην ψηφίσουν αύριο η ΕΠΣΑΝΑ και η ΕΠΣ Άρτας που ανήκουν στην αντιπολίτευση, ενώ θα δεχθεί κανονικά την ψήφο της ΕΠΣ Χαλκιδικής παρότι 53 στα 62 σωματεία της την έχουν πάει στα δικαστήρια σε υποπθεση που εκδικάζεται τον Ιούλιο.

Tέλος εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ στην αυριανή ΓΣ της ΕΠΟ θα είναι ο αντιπρόεδρος της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης.