Παίκτη του… ΟΣΦΠ θέλει η Νάπολι

Μετά τις Τζένοα και Μίλαν, και η Νάπολι φέρεται να κοιτάζει την περίπτωση απόκτησης του Παϊτίμ Κασάμι από τον Ολυμπιακό. Έντονο ενδιαφέρον από την Ιταλία προκύπτει τις τελευταίες 24 ώρες για τον μέσο του Ολυμπιακού, Παϊτίμ Κασάμι.
Χθεσινά ρεπορτάζ από την Ιταλία ανέφεραν ότι η Τζένοα κινείται για την απόκτησή του από τους «ερυθρόλευκους» με ένα ποσό κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το πρωί της Κυριακής δημοσιεύματα θέλανε και τη Μίλαν να έχει κάνει κρούση στον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα.
Νέο ιταλικό δημοσίευμα το μεσημέρι της Κυριακής βάζει και τη Νάπολι στο… παιχνίδι καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του CalcioWeb, οι «Παρτενοπέι» εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνουν Ναπολιτάνο τον Ελβετό μέσο.
Όπως υποστηρίζει το CalcioWeb κάποια επίσημη κρούση ακόμα δεν υπάρχει, ωστόσο αυτό είναι πολύ πιθανό να γίνει μέσα στο επόμενο διάστημα προς τον ατζέντη του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα.
Οι Ιταλοί μάλιστα συμπληρώνουν πως οι αξιώσεις του Ολυμπιακού για την παραχώρηση του Κασάμι είναι στα 5 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα πρέπει να βγάλει από τα ταμεία της η Νάπολι αν θέλει να υλοποιήσει τη συγκεκριμένη μεταγραφή.