«Για αυτό δεν πήγα στον Άρη»

Ο Θωμάς Ναζλίδης ήταν ένας από τους στόχους του Άρη εδώ και αρκετό διάστημα αλλά τελικά επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Λάρισα του Άγγελου Αναστασιάδη.

Μάλιστα ο Έλληνας φορ σε δηλώσεις του υποστήριξε πως είχε πρόταση από τους κίτρινους αλλά τον «κέρδισε» η παρουσία του Αναστασιάδη στον πάγκο της ΑΕΛ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για το αν είχε μιλήσει και με τους ανθρώπους του Άρη: «Είχα πρόταση από τον Άρη, αλλά η προσέγγιση των ανθρώπων της ΑΕΛ και η παρουσία του κ. Αναστασιάδη με έκαναν να επιλέξω την ΑΕΛ. Είχα μιλήσει και με τον Άρη. Ό,τι έγινε, έγινε. Δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες. Είμαι παίκτης της ΑΕΛ και με νοιάζει μόνο για την ΑΕΛ αυτή τη στιγμή».

Για τη σχέση του με τον κ. Καρυπίδη: «Είχα πολύ καλή συνεργασία με τον κ. Καρυπίδη. Είναι φιλόδοξος επιχειρηματίας και θέλει να προσφέρει στον χώρο του ποδοσφαίρου. Όπως όλοι, έχει κάνει κάποια λάθη. Πιστεύω θα τα καταλάβει και θα τα διορθώσει. Είχα αποφασίσει να φύγω από τη Βέροια, δεν μου άρεσε η λειτουργία της ομάδας. Έπαιξα σε όλα τα παιχνίδια, αλλά δεν το γούσταρα. Κάτι έλειπε, δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς. Δεν είχαμε το έξτρα κίνητρο που πρέπει να έχει ένας ποδοσφαιριστής».

Για το θέμα με το ιδιοκτησιακό: «Όλα αυτά είναι που με κάνουν να θέλω να φύγω. Δεν ήταν ξεκάθαρα τα πράγματα ότι υπάρχει ένα πλάνο. Πιστεύω θα βρεθεί λύση για να μπορέσουν τα παιδιά να συνεχίσουν την επόμενη χρονιά».