Επίσημα ο…ελεύθερος Μπέρτος!

Χωρίς να κάνει ούτε μια συμμετοχή στον Ολυμπιακό, ο Μανώλης Μπέρτος αφέθηκε ελεύθερος και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αστέρα Τρίπολης για τα επόμενα δυο χρόνια. 

Αναλυτικά από την ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Μανώλη Μπέρτου για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από τον Ολυμπιακό και διάλεξε τον αριθμό 25 για τη φανέλα του.

Ο Μανώλης Μπέρτος γεννήθηκε στις 13 Μαΐου του 1989, αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και έχει στο ενεργητικό του 155 συμμετοχές με την Ξάνθη».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτη του Αστέρα, ο Μανώλης Μπέρτος δήλωσε σίγουρος για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Τρίπολη:

«Ο Αστέρας είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και πιστεύω πως έκανα μία πολύ καλή επιλογή και ακόμα ένα βήμα στην καριέρα μου. Μου είπαν τα καλύτερα λόγια για την ομάδα παλιοί μου συμπαίκτες και είχα και εγώ την καλύτερη γνώμη μιας και τόσα χρόνια την έχω αντιμετωπίσει ως αντίπαλος. Πήρα την απόφαση να έρθω στον Αστέρα και νομίζω πως είναι το σωστό για την καριέρα μου.

Γνωρίζω πως πρόκειται για μία οργανωμένη και σοβαρή ομάδα και ήρθα για το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου αλλά και για να βοηθήσω όσο μπορώ. Αγωνίζομαι ως αμυντικός (δεξιός μπακ), αλλά μου αρέσει και το επιθετικό κομμάτι και πιστεύω πως τα χαρακτηριστικά μου ταιριάζουν στον τρόπο παιχνιδιού του Αστέρα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει ο Αστέρας τους στόχους του. Θέλω ο κόσμος να είναι κοντά μας και στις χαρές και στις λύπες και εμείς θα δώσουμε το καλύτερο για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της»