Πήγε Δράμα για τη… δόξα

Μετά από μια καριέρα στην Σούπερ Λίγκα και εσχάτως και στην Φούτμπολ Λιγκ, ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας πήγε κι ένα σκαλοπάτι πιο κάτω.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, του Άρη και του Απόλλωνα Σμύρνης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Δόξα Δράμας, η οποία παίζει στην Γ’ Εθνική και φιλοδοξεί να ανέβει φέτος στην Φούτμπολ Λιγκ.

«Στη Δράμα γίνεται μια καινούργια προσπάθεια. Ανέλαβε ο κ. Μπύρος, αυτός είναι και ο βασικός λόγος που πήγα εκεί. Έχει όραμα και για την ομάδα και την πόλη. Θέλει σε 2-3 χρόνια η Δόξα να είναι στην Α’ Εθνική. Οι συνεργάτες του Λέκοβιτς, Βασιλακάκης, αλλά και το δ.σ. αποτελείται από άτομα της κοινωνίας της Δράμας που πέρασαν στο παρελθόν από τη Δόξα από άλλα πόστα. Γίνεται μια καλή προσπάθεια, ενώ υπάρχει διοικητική και οικονομική σταθερότητα, κάτι που είναι σημαντικό για κάθε παίκτη, προκειμένου να μην τον απασχολεί τίποτε άλλο. Σίγουρα ο κόσμος είναι πολύ κοντά και ευχής έργον είναι να φέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο γήπεδο», είπε ο Παπαζαχαρίας, μιλώντας στο “Αθλητικό Μετρόπολις”.